Merhaba Arkadaşlar

mcihan35

Yeni üye
2 Ağu 2006
3
0
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Turkhackteam i bi sitede vermiş olduğu açıklamalarıyla farkettim. Sitenina asıl amacının;
TurkHackTeam misyonunun dilimize*dinimize*ulkemize*inanclarimiza*orflerimize*adetlerimize*toplum ahlakina ve bunlar gibi degerlere aykiri yayin yapan sitelerin hayatina son vermektir.
Hacking zevk icin degil misyon icin yapilacagini asilamaktir.
Dogru*durust*ahlakli ve yararli yayin yapan sitelere yardimci olmak ve onlara cikar gozetilmeksizin destek cikmaktir.
TurkHackTeam* Turk Vatani icin calisir.

yazılı maddelerinin olduğunu görünce hiç vakit kaybetmeden üye oldum. Hackerlik konusunda fazla bilgim yok ama daha tecrübeli bilgili olan arkadaşlardan kapabileceğim şeyleri zevk için değil ülkemiz adına kara leke süren sitelere yönelik davranacağımı belirtmek istedim.
Yeniden merhaba
 
Son düzenleme:

deccal

Yeni üye
4 Kas 2006
2
0
arkadaşım hoşgelmişsen ben de senin gibiyim merak etme alışırız zamanla..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.