İcloud unutursam ve İnstagram Hesabım Başkasına Geçerse Ne Yapmalıyım?

dewliss

Yeni üye
20 Ocak 2021
8
0
Her kese saglıklı günler diliyorum öncelikle hesabı ele gecirilen tekrar nasıl geri alır... ıcloudu unuttum nasıl bulabilirim
 

centoğlu

Üye
18 Şub 2021
142
26
YERLİ TEKSAS
Merhabalar,

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda​

  1. Ayarlar'a gidin.
  2. [Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir'e dokunun.
  3. iCloud'a giriş yaptıysanız ve bir parola etkinleştirdiyseniz aygıtınızın parolasını girmeniz istenir.
  4. Parolanızı güncellemek için ekrandaki adımları izleyin.

Hiçbir aygıtınıza erişemiyorsanız​

Apple Destek veya iPhone'umu Bul uygulamasını kullanarak arkadaşınızın ya da aile üyenizin iPhone, iPad veya iPod touch'ından Apple Kimliğinizi sıfırlayabilirsiniz.

Apple Destek uygulamasını kullanma​

Bir arkadaşınızın veya aile üyesinin iOS 12 veya sonraki bir sürümü yüklü iPhone, iPad veya iPod touch'ında Apple Destek uygulamasını kullanarak parolanızı sıfırlayabilmeniz için aygıtın sahibi Apple Destek uygulamasını indirmelidir.
Aygıt sahibinden iPhone, iPad veya iPod touch'larında App Store'u açmasını isteyin, ardından Apple Destek araması yapın ve uygulamayı indirin. Apple Destek uygulamasını açın ve aşağıdaki adımları izleyin:
  1. Konular altında, Parolalar ve Güvenlik'e dokunun.
  2. Apple Kimliği parolasını sıfırlama'ya dokunun.
  3. Başlayın'a ve ardından "Farklı Bir Apple Kimliği" seçeneğine dokunun.
  4. Parolasını sıfırlamanız gereken Apple Kimliğini girin.
  5. İleri'ye dokunun ve Apple Kimliği parolanızın değiştiğine ilişkin onayı görüntüleyene kadar ekranınızdaki adımları izleyin.
Girdiğiniz bilgiler aygıtta saklanmaz.


İnstagram hesabın içinde çalındığını söylüyorsunuz:

Dilekçe ile beraber adliyeye giderek suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim. Bilişim suçları hafife alınamayacak ciddi bir suçtur. Özel hayatın gizliliği gibi bir çok önemli yasayı çiğnemiş olur bunu yapan kişi.
 

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
1,151
localhost/e8
Merhaba,
hesaplar alındıktan sonra yaacak çok şey yok hesaplar alınmadan önce yapabileceklerimiz:
iki adımlı doğrulama,
kurtarma e-postası farklı olsun
Her gelen linke tıkayıp açılan instagram sayfasına girip shellpish saldırılarından uzak durmak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.