Merhaba, nasılsınız?

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,500
12,861
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl oldu girmeyeli dile kolay ama uzun bir süreç. Merak ettim aklım esti bir girip bakayım dedim inanın çoğunuzu tanımıyorum bile, halinizi hatrınızı sormak istedim :)
 

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,500
12,861
Bende iyiyim teşekkür ediyorum arkadaşlar, forumun yeni halini çözmeye çalışıyorum ben son girdiğimde klasik sistemdi :)
 

DarkHawk06

Uzman üye
12 Şub 2016
1,046
8
Pandora
Hocam tekrardan hoşgeldiniz. Sizin makalelerinizi baya okumuşumdur. Sizleri tekrardan forumda aktif görmek mutluluk verici.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.