Merhabalar Aranıza Yeni Katıldım..

DemirKurt

Yeni üye
9 Ağu 2015
25
0
Antalya
Tüm Türk Hack Team Ailesine Selamlar..

Bir çok defa kayıt olmak istedim foruma ama maalesef ki bir türlü kayıt olamamıştım kısmet bugüneymiş. 2 yıllık bir üniversitede bilgisayar programcılığı okuyorum. Program yazma ve Programlar üzerinde çalışmak hobilerim arasında, Hack olaylarına da çok meraklıyım.

Bu zamana kadar herhangi bir konuyla alakalı bilgim olmadığı için girişimim de olmadı inşallah sayenizde burada bir şeyler öğrenerek çalışmalara başlamayı düşünüyorum.

İyi şekilde ASP.Net, PHP, HTML bilgim var az biraz da Android programlama üzerinde çalışıyorum.

Spor, Karate ve çeşitli etkinlikler yapıyor olabildiğince boş kalmamaya uğraşıyorum.

Türk Hack Team Misyonunu okuduktan sonra burada olmalıyım dedim ve buradayım. Okuyan herkese teşekkürler.. :)
 

DemirKurt

Yeni üye
9 Ağu 2015
25
0
Antalya
Teşekkürler bu kardeşinize yardımcı olursanız iyi işler başarabileceğimi biliyorum ama dediğim gibi pek bilgim yok :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.