Metin 2 Den Nasıl Para Kazanırım

TrQures

Uzman üye
31 Tem 2017
1,854
1
Cehenem
Üstadlar Ve Arkadaşlar Metin 2 De Nasıl Hack Yaparak Nasıl Para Kazanırım Ayrıntılı Anlatcak VARMI?

Ve PVP Olan Metin 2 Lerdemi Yoksa Orjinaldemi?

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,928
4
Russia
İlk önce metin2trye girip satışlara bakacaksın mesala kuponlar alım satım oluyor bazı siteler var ep kasmak kod kasmak için onu epe cevirerek metinde mesela 100m 1 ep ama nasıl 100 ep mesala onu ceviriyorsun 100 m ye satılıyor saçma oldu bu cümle ama karışık biraz oradanda direk itemciden mler satıllıyor adamlarda alıyor oradan para kazanabilirsin

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,928
4
Russia
Hack olarak biraz zor iyi bir carın olur girersin oto yerde bos keserek paranı kazanırsın ama geç olur o paraylada yani istedigini yapabilirsin ha normal para hack diyorsan onların kullanımları yani normal bulunmaz birazcık zor ve böyle birşeyi yapmazlar ugraşmazlar

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Ilk önce Metin2'de Hack Ile Para Kazanamazsın bir black'in yok ise :), SM ile çar çalıp itemci gibi yerlerde oldukça ucuza sat ve elinden öylece hemencecik çıkarırsın en azından cep harçlığını çıkarmış olmuş olursun.

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,928
4
Russia
Onu özel kullanman lazım mesala insanların ss almadıgı bir car olması lazım yani zor biraz kasabilirsin veya geliştiremezsin ama hesab çalabilirsin msnlerini hackliyerek birazcık yanaşıp yavaşca okşamak gibi düşün :)

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Yang Mı Satacam itemi Satacam Ve Bunları Nasıl Satacam? Hack Açarak Geliştirdigim Bi Hesabı Sata Bilirmitim?

Hack ile kasarsan X-Fire'ye düşme ihtimalin var :). Bir çar ile hile açarsın diğer çarınıda grup açıp kasarsın daha sonra hile ile kastığının SS'i var mı diye ararsın yoksa ikisini birden satarsın şayet varsa SS'in hilesiz olanı satarsın.

JJGershh

Katılımcı Üye
9 Eyl 2016
438
1
İstanbul
2010 gibi olsaydı kazanabilirdin ama şu aralar iyice düşmüştür item fiyatları eskiden dünya kupası zamanı top eventi oluyordu bota kurup satıyorduk topları hesabı 400tlye çıkartmıştım elimden zamanında 2 haftada kasmıştım

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,928
4
Russia
Karışık gibi biraz ama sadece sana düz söyliyeyim hocam direk metinyi oynuyorsun türkü ama sadece oynamak degil alım satışları mesala arama butonunda hpli ayyakabı 10m satılırken normal pazarda 35m yine satarsın yani bunun gibi alım satım yapacaksınki para kazanasın o mde paraya cevircen itemcide

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.