- 29 Tem 2017
- 49
- 0
Merhaba ben metin2 yeni hesap kursam ve hile açip o arkada bütün gün oynasa bende o sırada diger işlerimi halletsem ve biriken yangı gidip sitelere falan satip para elde edebilir miyim veya buna benzer bir sistem var mı acaba
Neden acaba ucuz oldugu için miYang satabilirsin de boş işler hocam
Merhaba ben metin2 yeni hesap kursam ve hile açip o arkada bütün gün oynasa bende o sırada diger işlerimi halletsem ve biriken yangı gidip sitelere falan satip para elde edebilir miyim veya buna benzer bir sistem var mı acaba
Biri bana da anlatabilirse minnettar kalırım. Bu aralar paraya sıkışığım.
1 T Para yap numaranı veya facebook adresini filan metin2 de pazar kurarak başlat insanlar gelir 500 m satıyorsun atıyorum 130 tl filan bende bilmiyorum ama oynadım
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.