Microsoft Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı 4.2

Margu

Kıdemli Üye
26 Eki 2010
2,944
0
gj3t.jpg


Üreticinin Açıklaması : Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista ve Windows 7 bilgisayarlarda Blaster, Sasser ve Mydoom da dahil olmak üzere halen etkili olan belirli kötü amaçlı yazılımları denetler ve temizlenmesine yardımcı olur. Tarama ve temizleme işlemi tamamlandığında, araç sonucu ve varsa algılanan ve temizlenen kötü amaçlı yazılımları gösteren bir rapor görüntüler. Araç, %WINDIR%debug klasöründe mrt.log adında bir günlük dosyası oluşturur.

Bu araç bir virüsten koruma ürününün yerini almaz. Bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için bir virüsten koruma ürünü kullanmalısınız.

Microsoft, her ayın ikinci Salı günü bu aracın güncelleştirilmiş bir sürümünü yayımlayacaktır. Yeni sürümler bu Web sayfası, Windows Update ve Microsoft.com'daki Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı Web sitesi üzerinden kullanıma sunulacaktır.

En yeni sürümler kullanılabilir olduğunda otomatik olarak alınıp yüklenmesi için Otomatik Güncelleştirmeler özelliğini Otomatik olarak ayarlayın. Aracın Windows Update tarafından sağlanan sürümü, bilgisayarınızda ayda bir kez ve arka planda çalışır. Bir bulaşma bulunursa, bilgisayarınızı bir sonraki başlatmanızda araç size bir durum raporu görüntüler. Bu aracı ayda birden fazla kez çalıştırmak isterseniz, bu Web sayfasından edinilebilen sürümünü çalıştırın veya Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı Web sitesindeki sürümünü kullanın.

Aracın geçerli sürümünün temizleyebildiği kötü amaçlı yazılımların listesi ve kullanım yönergeleri için lütfen KB890830 makalesini inceleyin. Ayrıca, bir bulaşma bulunması veya hatayla karşılaşılması durumunda bu aracın Microsoft'a anonim olarak bilgi gönderdiğini unutmayın. Yukarıdaki KB makalesinde bu özelliğin nasıl devre dışı bırakılacağı ve Microsoft'a ne gibi bilgiler gönderildiği hakkında bilgi bulunmaktadır.

Bu aracı bir kuruluş ortamında dağıtmayı düşünmeden önce KB891716 makalesini incelemeniz önerilir.

Aracı çalıştırmak için kullanıcının bir yönetici olması gerekir. Bu araç hiçbir Windows 98, Windows ME ve Windows NT 4.0 sürümünde çalışmaz.

Programın 64 Bit işletim sistemi için olan sürümünü innDirmek için buraya tıklayınız ve açılan sayfada Download düğmesine basıp bekleyiniz. İndirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.

Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Server 2003; Windows XP; Windows Vista; Windows 7

Editörün Notu:
Microsoft Windows serisi, kullanıcısı çok olması dolayısıyla en çok tehdit alan işletim sistemi serisi. Bu yüzden bilgisayarınıza herhangi bir zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken araçlardan birisi. Ayda bir yenilenen araç eğer otomatik güncelleştirmeleriniz açık ise kendini sisteminize ayda bir kere (her ayın ikinci Salı günü bu aracın güncelleştirilmiş bir sürümünü Microsoft tarafından yayımlayacaktır) yüklüyor ve tarıyor.


Program kendi uploadımdır rar şifresi :

Turkhackteam.Net/Org.Margu

Download : File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

--Özgün konu--

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.