Microsoft SMS Sender 1.0

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1
Üretici Açıklaması: Cep telefonunuzu kullanarak SMS (Kısa Mesaj) oluşturun ve gönderin.
Genel Bakış
SMS Sender, GSM telefonunuzu kullanarak SMS (kısa mesaj) oluşturmanızı ve göndermenizi sağlayan bir Microsoft Windows XP eklentisidir.
Ayrıca, uluslararası alfabedeki tüm karakterleri kullanmanızı da sağlar.
Önemli Notlar:
1. Bu uygulama ücretsiz bir üründür ve Microsoft ürün destek hizmetleri tarafından desteği verilmez.
2. SMS Sender yalnızca bilgisayardan cep telefonuna mesaj gönderebilir. Cep telefonlarından gönderilen mesajlar bilgisayar üzerinden alınamaz.
3. Bu uygulama yalnızca standart SMS mesajları destekler. Hızlı SMS ve MMS desteklenmez. Zil sesleri ve logolar gibi diğer veriler desteklenmez. Birden çok SMS mesaj gönderilemez.
4. SMS Sender yalnızca, kullanıcının bir cep telefonuyla gönderilebilecek kısa mesajlar yazmasına olanak sağlar. İletim kalitesi telefon hizmeti sağlayıcısına bağlıdır. Bu nedenle, Microsoft bir taraftan diğerine iletim kalitesinden sorumlu tutulamaz.
5. SMS mesaj gönderilmesiyle ilgili tüm maliyetler cep telefonu servis sağlayıcısının bu konudaki uygulamalarına tabidir. Bu nedenle, Microsoft hiçbir iletim maliyetinden sorumlu tutulamaz. Faturalama bilgileri için lütfen servislerini kullandığınız firmayla yaptığınız sözleşmeye bakın.





http://www.downloadtr.com/download.asp?id=5154
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.