Microsoft XP ye Casus Koydu.Siz casusu silin

darkriders

Üye
8 Ocak 2007
109
4
Minas Tirith
Microsoft son olan sistemi "XP" icine bir casus koydu. Bunu herkez biliyor ve XP Antispy gibi programlar kullaniyor. Ne yazikki Xp Antispy herzaman isini yapmiyor. Bunu test etmek cok kolay. Aynen tekrarlayin:
Start -> Baslat-calistir sec
acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin
-> Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali
bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra bosluk birakiyoruz)
ve Enter basiyoruz
-> Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin.
bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli.
Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su:
Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete
pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi!

TEŞEKKÜRÜ KOCAMAN GÖRMEYİN :drunk
 

Yr_asa

Yeni üye
20 Ocak 2007
14
0
Kardeş peki bu bilgisayarda aksamalara falan yol açıyo mu.. Mesela güncelleştirmelerde falan???
 

immogu

Yeni üye
8 Ocak 2007
2
0
Bildiğim kadarıyla Microsoft windows güncellemeleri için bu user'ı kullanıyor.
 

rio__107

Katılımcı Üye
19 Şub 2007
254
1
:mml :mml :mml sildim sildim sildim
oley oley oley:yo :yo :yo
ama korkuyorum pc'ye zarar vermez inşallah:(
yoksa patron beni:secret
sagol kardeş teşekkürler
 

Yr_asa

Yeni üye
20 Ocak 2007
14
0
walla ben sildim hiç de bir aksama olmadı şimdilik bence iyi bişiy sonuçta hack le uğraşıyorus hepimiz.. Açık vermeyelim bi yerden
 

AdRoMaLiUs

Yeni üye
2 Ocak 2007
26
0
Yaa Evet Bazıları Casus Diyor Bazıları Asistan Fılan Diyo Ama BEncede Bu Casus Bide rio_107 Bu Casus P.c'ye Hiç Bi Zarar Vermez Windows Sadece Bunu Winodws Kullanıcılarını Kontrol Etmek için KOydu Yani Sistem'e Zarar Vermez..
Bunu Dısında Bu SAdece Biri Dünya Kadar Casus Koymustur Bence PArdus'u Veya Turkix3.0 Kullanın Derim BAslamak İçinde Güzel:)
 

R@MS3S

Yeni üye
7 Mar 2007
21
0
arkadaşlar microsoft her yazdığı yazılımda bütçesine artı gelir elde etmek için işletim sistemi içinde açıklar bırakır bunun sonucunda sp2 gibi programları piyasaya sürerek gelir elde eder bütün dünyada bu böyledir boşuna uğraşmayın bundan kurtulmanın bir yolu yoktur yıllarca bütün ülkelerin gelir sistemini windows 95 ve 98 işletim siteminin için attığı ve ayrıca bütün ülkelere yüksek mevlalar karşılığında sattığı PROMİS adlı programla yapmıştır bu CIA ve MOSSAD gibi amerika ve israil gibi yabancı ülkelerinin gizli servislerinin microsoftta zorla dayatılarak yapılmış bişeydir bu şirket nekadar özel olsada devlet güçlerinin elinde olan bir şirkettir yani bu açıkların hepsi başka ülkelerin cebini doldurmak amaçlı bırakılmış açıklardır. TEŞEKKÜRLER
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.