Mobee'den Magic TrackPad'iniz için Magic Numpad

MühüR

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
2,769
0
NumpadFilms.jpg


Dünyanın en değerli şirketi haline gelen Apple'ın ürettiği ve satış rekorları kırdığı tüm ürünleri arkasında bir de aksesuar pazarı oluşturmuş durumda. Aksesuar pazarı öylesine çeşitlendi ki artık çok ilgi çekici fikirler kendini göstererek bu pazarda pay edinebiliyor. Mobee Technology firmasına ait Magic Numpad de tüketicinin ilgisini çekecek bir ürün.

Magic Numpad, Apple'ın Magic TrackPad'i üzerine yapıştırılan bir film setinden oluşuyor. Bu film seti ile üç farklı sayısal tuş takımı dizilimi yapmak mümkün oluyor. Bunlar sadece yön tuşları ve Home, Del gibi tuşları kapsayan klasik sayısal tuş takımı, sadece sayısal tuş takımı ve klasik sayısal tuş takımına ilaveten kişiselleştirilebilir kısayol tuşları.

Uygulama desteği ile Magic TrackPad'iniz bir sayısal tuş takımına dönüşüyor. Böylece sayısal işlemleri yapmak daha da kolaylaşıyor. İsteğe göre yukarıda sayılan üç farklı dizilimi kullanmak mümkün.

Bu dizilimleri kullanabilmek için ilk olarak ücretsiz Magic Numpad uygulamasını indirmek ve kurmak gerekiyor. Uygulamayı F6 ile veya menü çubuğundan aktifleştirdikten sonra dizilimi seçebiliyorsunuz. Dizilimi seçtikten sonra ise film setinin içinden uygun olanını Magic TrackPad üzerine yapıştırıyorsunuz.

Kutu içeriğinde temizleme kiti, silinebilir kalem ve uygulama kartı bulunuyor. 29$ fiyat etiketine sahip ürün Ekim ayında satışa sunulacak. Şimdiden site üzerinde ön siparişler başladı.
magic numpadmobee technologymagic trackpad

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.