Mobil Oyunlar İçin Haftalık 1,7 Milyar Dolar

EX

Moderatör
29 Mar 2020
1,826
1,199
Mobil Oyunlar Haftalık 1,7 Milyar Dolar Harcanıyor!

AppAnnie tarafından yapılan araştırmaya göre dünya genelinde mobil oyunlar için haftalık 1,7 milyar dolar harcanıyor. Video oyunlarına karşı artan ilginin bu rakamı ciddi oranda etkilediği söyleniyor.



Geçtiğimiz döneme göre
%40 artış yaşayan mobil oyun indirme miktarı gittikçe artıyor. Yapılan açıklamalara göre; büyümede büyük payı olan ülkelerden biri de
Türkiye oldu.



ABD ve Almanya, mobil oyun harcamalarında yıldan yıla artış açısından Batı Avrupa ve Kuzey Amerika pazarlarının lideri oldu. En çok para harcanan oyunlar arasında ROBLOX ilk sırada yer alıyor.


Devasa bir büyüme gösteren mobil oyun sektörü, diğer platformları açık ara geride bıraktı. Mobil oyunlara son 7 yılda harcanan para 120 milyar doları aşarken, en yakın rakip olan PC ve Mac platformları 41 milyar doları buldu.
 

MALLATYALI44

Katılımcı Üye
5 Eki 2019
311
141
elinize sağlık güzel konu olmuş . bende eskiden oyunlara para harcardım ama iyi ki de harcamışım diyorum (( dozunu kaçırmadan )) oyunların çoğu p2w olduğu için para harcamadan olmuyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.