Modifiyede Far Yakmak

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
e-tuning denemeleriniz için küçük ve basit bi kaç tikla otomobillerin yanmayan farlarini yakabilecegiz.

çalismak istediginiz resmi açin. Layer -> New -> Layer ile yeni bir layer ekleyin ve bu layeri Paint Bucket Tool (G) ile siyaha boyayin. Boyadigimiz bu layer'in Blend Mod'unu screen olarak degistirin.

çalistiginiz layer seçili iken Filter -> Render -> Lens Flare komutunu çalistirin. Burdan istediginiz çaptaki bir isik hüzmesini seçin (resme göre degisir). her far için ayri ayri layer'lar açarak çalismaya devam edin.

daha önce black&white'in biraz degistirdigi opel astra'ninda ben farlarini yaktim
biggrin.gif


resmin ilk hali:
yazlopelastra22uh6xg.jpg


farlari yaninca böyle oldu:
astra1jk.jpg


abatmissin diyecek olursaniz diye bastan söyleyeyim. burasi kapali bi alan oldugu için isik dagilmayacak ve duvarlardan geri yansiyacaktir. o yüzden isigin biraz fazla olmasi gerekir. ancak sokak ortamindaki bi fotoda isigin yogunlugunu dahada azlatabilirsiniz. ayni sekilde günseli havalar ile kapali havalar arasindaki fark yada gece ile gündüz arasindaki fark gibi.
o ayarlarida siz yapin kendinize göre
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.