Mona Lisa’nın yüzündeki sır 500 yıl sonra çözüldü!...

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.

Mona Lisa’nın yüzündeki sır 500 yıl sonra çözüldü!

Leonardo da Vinci’nin 500 yıl önce resmettiği Mona Lisa’nın gülümsemesi “çözümlendi.’’ Hollanda’daki Amsterdam Üniversitesi’nden matematikçiler* sanat tarihçileri ve bilgisayar mühendisleri* Mona Lisa’nın yüzündeki ifadeyi ve duygularını analiz eden bir bilgisayar yazılımıyla tabloyu inceledi.

Kutsal Kase tartışmalarının da merkezine oturan tablo ve ifade ettikleri yüzyıllardır bilim adamları ve sanatçılar tarafından analiz edilmeye çalışılıyordu. Newscientist dergisinin haberine göre* yazılımda kullanılan bir algoritma (sistematik hesaplama) ile sanatın sırrı bilim yardımıyla anlaşılmış oldu. Yazılım; dudak kıvrımı* göz kenarındaki kırışıklıklar gibi ana yüz hatlarını temel 6 duyguyla harmanlayarak sonuç üretiyor.

TEK İFADEDE DÖRT DUYGU

İşte ‘gizemli kadın’ın yüz ifadesinin şifresi:

Mutluluk: % 83

Küçümseme: % 9

Korku: % 6

Öfke: % 2
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
ya belki adamın boyası bitti yablış çıktı bunlar çok abortıyolar el kadar tablo parçasına paha biçemiyolar getirsinler ben onu photoshoptada yaparım :inv:inv:inv
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
yoq be leonardo abim namusluymuş... 2 3 kere hacca Gitmiş..( efes ve meryem ana tapınaklarına ) :mml:mml
 

writer_gar

Üye
25 Kas 2006
106
0
:D puhaha homoymuşmu?

adamların mensup oldukları cemiyett şuanda varmı bilmiorm tek gerçek incili barındıran topluluktu ve leanordunun son yemek adlı tablosu var onda 13 tane havari + hz.isa var 1 tanesi hz.isanın yanında oturuo ve kadın bunun meryem ana olduu sölenio bunun yanında hz.isa yı eleveren havaride haz isanın boynunu kesiyomuş gibi yapmış ve hz.isanın arkasından hz.meryem e bakıo ;) adam ozamnların dervişi ve sadece ressam deil birsürü buluşuvar ve bne bunları davinci code çıkmadan çok önce biliodum baba bunlar büyük sözler homymuş fln?ayıb oluo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.