Movie Maker Anlatımı (film birleştirme, vs.)

bymumi10

Üye
16 Eyl 2006
186
3
Rize
Film üzerinde işlem yapmaya başlamak için istediğiniz filmi movie maker 2 programındaki boş alana sürükleyin (.dat uzantılı filmler desteklenmemektedir)

koleksiyonlar bölümünden sürüklediğiniz filmleri görebilirsiniz ve kullanma için koleksiyonlar bölümünden filmlerinize ulaşabilirsiniz..

17mz4yc5el.jpg


sürüklediğiniz filmi tıklayın ve başlatınız.. dilediğiniz anlarda ve zamanlar da şekilde de görüldüğü üzere klibi geçerli karede iki klibe böl (Ctrl+L) e tıklayın...

göreceksiniz ki klip tıkladığınız anda ki yerden parçalara bölünmüş olacaktır..

bu parça sayısını çoğalta bilirsiniz.. ve filmleri birleştirmek için parçalara ayrılan bölümleri tutun ve aşağıdaki film şeridi şeklinde olan boşluklara sürükleyin.. istediğiniz bölümü bir veya daha fazla sürükleyebilir, sıralarını değiştirebilir bazı bölümleri eklemeyip çıkarabilirsiniz..

28wi5ln2rh.jpg

Filmlerinize reklam eklemek için ise önce en üstte görevler menusunu tıklıyoruz solda Film Düzenle seçenekleri altında bulunan Yazı veya Jenerik Hazırla sekmesini tıklayınız..

38jf5za8ps0qs.jpg


Nereye başlık eklemek istersiniz şeklinde gelen seçeneklerden istediğiniz yere ekleyebilirsiniz reklamların sayısı bu işlemleri tekrar yaparak artırabilirsiniz..
ben genelde üstten 3. seçenek yani ortadaki seçeneği kullanacağım böylelikle film ortasında reklam görünebilecek..


44vz7mw4lf.jpg


gelen satırda istediğiniz metni yazın ayrıca metnin yazı tipini, animasyonları aşağıda bununan sekmelerden değiştirebilirsiniz...

sağda yaptınız ekranda değişikliklerin ön izlemesini göreceksiniz ..
sağdaki windows ekranı resminin görünmesi sizi yanıltmasın sadece yazı önizlemesidir yani normal..

en sonunda bitti başlığı filme ekle diyerek...

53qt9am0pz4qn.jpg


63rk4yk8li.jpg


oradan daha çok seçenek göster ve devamında gelen Bu boyuta en uygundan dilediğimiz boyuta filmi indirgiyoruz

burada dikkat etmeniz gereken ayar ayrıntılarındaki bölümde görüntünün Bit hızını
500 Kb/sn den fazl düşürmemek ve sağda da zaten film için tahmini gereken alan yazıyor
oradanda boyutunu kontrol edebilirsiniz

78ak7lp8kp.jpg


en sonunda ileri seçeneğiyle filminizi bilgisayara kaydedebilirsiniz..

Alıntıdır...Herkese kolay gelsin.
 

suu-26

Yeni üye
11 Şub 2007
2
0
arkadaşlar ben bu programın türkçesini nerden bulabilirim bitane indirdim ama türkçe olmadı nası yapcam yardım ederseniz sevinirim
 

6ok4y

Uzman üye
27 Tem 2008
1,234
4
(.*?)
arkadaşlar ben bu programın türkçesini nerden bulabilirim bitane indirdim ama türkçe olmadı nası yapcam yardım ederseniz sevinirim

arkadaşım bu programı bilgisayarına başka yerden indirmek zorunda değilsin

bütün bilgisayarlarda olan bi program movie marker programı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.