Mozilla Firefox 3 RC 1

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
firefox3fz6.jpg


Mozilla Firefox'un merakla beklenen 3. sürümünü RC seviyesine geçti.

Popüler tarayıcı Mozilla Firefox beta sürecinden çıkıp RC (Release Candidate) seviyesine geçiş yaptı. Şu an itibariyle RC1 sürümü indirilmeye sunuldu.

Bu sürümde güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı gibi konularda düzeltmeler ve geliştirmeler yapılmış. Ayrıca geliştiriciler için daha güçlü bir platform oluşturulmuş.

One-click site info özelliği sayesinde gezindiğiniz site hakkında detaylı bilgi edinebiliyorsunuz. Firefox güvenlik olmayan bir web sitesine girdiğinizde sizi uyarıp siteyi engelliyor. Eklenti güncellemeleri artık daha güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Ayrıca Firefox anti-virüs yazılımınıza entegre olup, indirdiğiniz çalıştırılabilir dosyaları (.exe gibi) tarayacak. Bunun dışında Vista'nın Ebeveyn Denetimleri artık tam anlamıyla destekleniyor.

İster verdiğimiz linkten doğrudan kurulum dosyasını indirin, ister otomatik güncelleme özelliği üzerinden yükseltme yapın.
Mozilla Firefox 3 RC1 Türkçe


İndir / Download:

http://mozilla2.mirrors.tds.net/pub/mozill....0%20RC%201.exe



Diğer Diller İçin:

[url]https://tik.lat/LiZOX
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.