Mp3tag v2.37b Beta

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
377
WORLD
Sistemini müzik arşivi olarak kullananlara müjde! Dosyalarınız arasında tag bilgileri eksik olanlar mı var? Ve muhtemelen siz bunları düzenlemekten hoşlanmıyorsunuz...O halde bir göz atmanız gereken bir programla karşı karşıyasınız. Bu program sayesinde mp3* wma* ogg* ape* aac ve ipod mp4/m4a dosyalarınızın tag bilgilerini kolayca internetten araştırılıp eklenmesini sağlayabilirsiniz.Böylece dosyalarınızın parça adları* albüm adı*sanatçısı* türü* sözleri* albümün çıktığı tarih ve albüm kapak resmi gibi bilgileri otomatik olarak eklenmiş olur.Programın diğer bir güzelliği ise otomatik ad değiştirme özelliğidir. Örneğin albümünüzdeki parçalar 01.mp3* 02.mp3* 03.mp3 gibi anlamsız şekilde adlandırılmışsa* program bunları bulduğu tag bilgilerindekilerle değiştiriyor.Program albümdeki parçaların uzunluklarına kadar inceleyip* gerekli bilgileri üzretsiz bir veritabanından alıyor.Ve bu işlem tamamlandıktan sonra gerekli tüm tag düzenlemeleri yapılıp* gerekliyse dosyalar yeniden adlandırılıyor.Programın 4.8 versiyonu kullanıcıların bazı düzenlemeler yapmasını da mümkün kılmış. Mesela bu versiyonla birlikte* mp3* wma* m4a dosyalarının içine şarkı sözleri* albüm resmi* teknik bilgiler eklenmesi desteği sağlanmış* ayrıca kullanıcıların gerek görmediği yerleri silebilmesi sağlanmıştır. Program bir ya da daha fazla dosya üzerinde düzenleme yapabilir* Winamp ya da Windows Media Player için liste hazırlayabilir* tag bilgilerini bir dosyaya yazabilir* toplu şekilde yeniden adlandırma yapabilir. Ve daha birçok kullanışlı özellik...Ve iPod kullanıcıları için özel m4a editörü.Ayrıca programın sürükle-bırak tarzı çalışması da kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyor.Ayrıca bu yeni versiyonda sistem inanılmaz hızlı* güvenilir* sağlam ve reklamlardan tamamıyla arındırılmış şekilde çalışıyor.


LİNK::

ZoRRoKiN TUEKHACKTEAM.ORG
 

M_T_Ç

Katılımcı Üye
5 Haz 2009
591
0
ADIYAMAN
Kardeş benim ses kartında bi sorun var galiba bilgisayar ses kartını tanıo ve ses oldugu da masustundeki sag alt koseden gorunüyor fakat ses çıkmıo çooook açil yardım lütfen. . .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.