msn KİŞİ listesi ÇALMA !

bulls

Katılımcı Üye
10 Ara 2006
341
7
Başka Birinin MSN Listesini Merak Ediyor, Veya Listesinde Bulunan Kişilerin Mail Adresini Görüp Beğendiğinizi Kendi Listenize Eklemek İstiyorsanız Bununda Bir Çözümü Var Beyler. . .

Nasıl mı ?

İşte Böyle. .

MSN'de Başkasının Kişi Listesini Çalabilir, O Listedekileri Kendi MSN Listenize Ekleyebilirsiniz. . Bunun İçin Gnoozle, LimeWire, Kazaa, Ares, Imesh Gibi Download ve Paylaşım Programlarından Birini Kullanabilirsiniz. . .

Eğer Bu Programlardan Birine Sahipseniz, MSN'de Kişi Listesinin Uzantısı Olan .ctt Dosyalarını Aratın ( .ctt MSN Messengerin Kişi Listesi Dosya Uzantısıdır )

Bu Aramadan Sonra Karşınıza Binlerce Belkide Sayamayacağınız Kadar MSN Kişi Listesi Çıkacaktır. Kafanıza Göre İndirin O Dosyaları. Daha Sonra Kendi MSN Messenger Oturumunuzu Açın, Kişiler'den Dosyadan Kişi Al Seçeneğine Tıklayın..Çaldığınız Kişi Listesi Olduğu Gibi Sizin MSN'nize Eklenecektir.

Eğer Listede Olanları Merak Ediyorsanız. İndirdiğiniz .ctt Uzantılı Dosyaları Note Pad Gibi Bir Programla Açıp Bakabilirsiniz. . .

Evet Arkadaşlar Bu Aynı Zamanda Bir Hack Yöntemidir, ve MSN Messenger'in Bir Açığıdır Aynı Zamanda.. Bunu En İyi Şekilde Değerlendirin

Bundan Bende Zarar Görürmüyüm Diyorsanız Evet Bu Açığa Kurban Gidenlerden Biri Sizde Olabilirsiniz. Yapmanız Gerekenler : Bu Tür Download ve Paylaşım Programlarını Kullanırken MSN Messenger Programınızı Paylaşıma Açık Tutmayın . . .
:diablo :diablo
 

noname101

Yeni üye
25 Ocak 2007
8
0
waybe

waybe harbide de doğru msn bu listelerin açılışına şifre falan koysa iyi olacakkkk...
 

noname101

Yeni üye
25 Ocak 2007
8
0
şey

:drunk ya aklıma bide şey geldi

msn listesii bulabiliyorsa su bilgisayarlardaki cute ftp , icq gibi şeyleri kullanıcı adı şifre fala tutan dosyaları "herhalde .dat oluyo" da bulmazmı

yani biçok şeyi çalabiliriz yaneee

yalışmı düşüüyom
 

ukban

Yeni üye
29 Ağu 2007
1
0
ya benim msn mi patlattılar bu msn yi geri nasıl alabilirim
yardım cı olsur sanız cok sevinirim teşkler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.