MSN ye neden giremiyorum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SadiSirazi

Üye
25 Mar 2008
133
0
turkhackteam.org
Arkadaşlar bu yazıyı yazmadan 10 gün önce sistemimi formatladım.Bu işlemden sonra doğal olarak bütün programlarımı yeniden kurudum.Fakat MSN im çalışmıyor program açılıyor kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum ama bağlantı yapamıyorum.Araçlarda bağlantı sorunlarını denetledim,sonuç Sistem dosyası hatalı olarak çıkıyor ve onarı tıkladığımda '' Sistem dosyanızda ,ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN 'le ilgili girdiler var.Windows Live Messenger uygulamasının sistem dosyasını temizlemesini istermisiniz!! diye bir uyarı veriyor evet diyorum.Yinede bağlantıya geçemiyorum.Windows Güvenlik duvarını tamamen kapatsam bile girmiyor.Modemin güvenlik duvarını kapatmak istemiyorum ayarı varsa tarif ederseniz sevinirim.Hata Kodu 81000306 yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
 

Barracuda

Katılımcı Üye
12 Ağu 2007
363
9
Türkiye
Msn Discovery yüklümü? Yüklü ise kaldır..

Ayrıca zaman aşımı gerekebilir..Pc nin fişini çıkart tekrar tak..Güvenlik ayarlarınla oynamana gerek yok.Sorunun çözülecektir..İyi forumlar..
 

wycombr

Üye
9 Nis 2008
77
1
istanbul
kullandığın antivirus programından veya benzer karakterde birden fazla program kurduysan olabilir.Ayrıca zone alarm varsa pc nde ondan da kaynaklanıyo olabilir.Bunları kaldırmayı dene sonra ağ desteğiyle güvenli modda çalıştır pc ni öyle msne girmeyi dene.Eğer girebiliyorsan arkaplanda çalışan dosyalara gözat ve gözüne pek aşina gelmeyenleri durdur.

Servislere de bi gözat. Açıklamalarında NETBIOS ile ilgili birşey yazan servis varsa onu çalıştır; çalışıyorsa durdur birde öyle dene.
 

InTİKaM1

Katılımcı Üye
2 Nis 2007
951
10
45
Verdigin Hata kodunu arattinca hep ayni sonuc ve oneriler cikiyor :

Hata Kodu 81000306 :
Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

  1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
  2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
  3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.
  4. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
  5. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun.
  6. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
  7. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

Bu sekilde tekrardan bir denersen umarim halledersin
 

SadiSirazi

Üye
25 Mar 2008
133
0
turkhackteam.org
Arkadaşlar söylemiş olduğunuz çözümler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Fakat hala msn eneden giremiyorum diyorum ki
1.PC ' nin tarih ve saati doğru.
2.MSN kaldırdım tekrar yükledim olmadı.
3.Güvenli modda çalıştırdım İP hatası verdi yani güvenli mod ağ bağlantımı görmüyor.
4.XP im kesinlikle güncel çünkü yeni XP kuran daha doğrusu İE 7.0 dahi olmayan bilgisayarların girdiğini biliyorum.
5.MSN 8.5 sürümü var.
6.Hata kodunda yazanların hepsi bilgisayarımda problem teşkil etmiyor.
Ama hala giremiyorum inat ettim sistemi resetlemeyeceğim sorunu çözecğim.Benimle beraber çözmek isteyen arkadaşlara belki çözüm için yardımcı olur diye birkaç madde yazmak istiyorum.

1.Bilgisayarım https li yani güvenlikli sitelere girmiyor .
2.Sistem geri yükleme çalışmıyor.(Trojan olabiliriAma msn ye neden giremiyeyim)
3.Hiçbir windows update sitesine ve msn com a giremiyorum.Google linklerine tıklamama rağmen! javam yok ondan olabilir yada xp yi orjinalleştirirken çaktılar bilemiyorum .
4.Bir yerden 9.5 beta bulmuştum onu kaldırıp tekra yükledim o olabilir.
5.Golden keylogger kullanıyorum kurarken tarihi geri aldım o olabilir.

Çıkın işin içinden çıkabilirseniz :woott
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.