MTV.com.tr den video inmiyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kagankavuk

Yeni üye
10 Mar 2006
13
0
Selam arkadaşlar;
2 gündür mtv.com.tr den video indirmeye çalıştım. Aradığım video klip sadece o sitede vardı. Nerdeyse kafayı yeme noktasına geldim. Ne yaptımsa hangi programı kullandımsa bana mısın demedi. Olmuyor olmuyor olmuyor. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen ilgilensinler ve bunun nasıl yapıldığını anltsınlar. Teşekkürler !
Video linki vermek yasak mı bilmiyorum. Kurallara baktım bunu tanımlayan birşey görmedim. Eğer öyleyse admin arkadaşlar linki silebilir.
İşte link:
http: // www. mtv. com. t r/m play/det ail.as px?ClipI d=543 8
boşlukları doldurun lütfen.

indiren arkadaşlar rapid e atabilir isterse mail atabilir yeter ki indirn ve nasıl yaptığınızı anlatın. Rica !!!
 

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
kardeşim orbit downloader dene..yada easy cleaner adlı bi pro war.. bilgisayarda ne yaptıysan kayıt altına alıyor istersen temizliyorsun falan..videoyu izle sonuna kadar kesmeden.. easy cleanarı aç tarat.. gereksizleri sil de.. daha sonra dosyalar geri dönüşüme çöp olarak gidecek.. ve içlerindede izledigin videolarda FLV uzantısı olarak görünecek alıp format değişimi yapablirisn yada izleyebilirsn.. kolay gelsin ;)
 
Son düzenleme:

kagankavuk

Yeni üye
10 Mar 2006
13
0
easy cleaner onuda deneyeyim bakalım ne olacak? Bir o kaldı sanırım denemediğim. İnternet Download Manager Temporary Files bunların hiçbiri yemiyor. Saüol ilgilendiğin için. Deneyip sana cevap yazarım. İnşallah olur
 
Son düzenleme:

kagankavuk

Yeni üye
10 Mar 2006
13
0
sayın mrfelaget ve black-box malesef iki programda işimi görmedi. Zaten eskiden beri idm kullanıcısıyım. ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. easy cleaner da güzel bir temizlik aracı sizin dediğiniz yöntemleri kullandım ama olmuyor. Acab video sitede farklı kodlarla mı gösteriliyor. Gömülü olabilir mi? bu tür videolar için orbit i de denedim ama o da olmadı. bunlar web sitesinde nasıl bir kod kullanmışlarki hiçbirşey yemiyor. Bu arada temporary files klasöründe gizli dosyalar gösterilmiyor. acaba ondan dolayı olabilir mi bu dosyayı görememem. Birde siz deneseniz şu videoyu indirmeyi!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.