Murat Engin Ekin [CepkinTR] Kimdir?

Gorkovski

Katılımcı Üye
8 Haz 2016
957
0
Hiçlik
Merhaba arkadaşlar, bu konumda size Murat Engin Ekin'i tanıtacağım..

Murat Engin Ekin, Youtubeye ilk önce Zıkkım Tadında Videolar kanalıyla başlamış, sonradan yeni bir kanal açmıştır [MuratabiGF]. MuratabiGF, şu anda 19 yaşında bir youtuber olarak yaşamına devam etmektedir.

MuratabiGF, ben dahil çok sevilen birisidir. Özellikle korku oyunu videoları çok sevilir..
MuratabiGF son zamanlarda hangi olayları yaşadı?


10 Bin TL Telif Hakkı Cezası Yedi ve çok fazla kilo aldı :)

Kendi emeğimle yaptım nasıl olmuş arkadaşlar?
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,061
388
Ankara
Yanlış anlama ama izleyici kitlesi veletlerle dolu olan.
Mizacı recep ivedik tarzı küfürden ibaret olan bir insan bana kalırsa kendileri.

+

Kızlarımın izlemesi yasak. Resmen "bu abi terbiyesiz biri, izleye izleye alışırsınız, başka şeyleri izleyin" diye öğrettim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.