MySql İnjection Full Video Set

sevdamsinvatanim

Katılımcı Üye
Selamün Aleyküm Arkadaşlarım Kardeşlerim Sonunda MySql İnjection Temel Ders Videolarını Tamamladım...Videolarda Anlamadıgınız, Takıldıgınız Veya Sormak İstediğiniz Bir Yer Olursa Sorabilirsiniz
Mysql İnjection Dork Oluşturma

Video-1
------------------------------------------------------------------------------------------------
Video-1 Hedef Sitenin Veritabanı İsmi Ve Versiyonunu Öğrenme

Video-2
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Video-2 Hedef Sitenin Veritabanı Tablolarını Sistem Tablolarını Görme

Video-3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Video-3 Hedef Sitede Belirtilen Tablondan Veri Çekme..Hex Converter Kullanma
Video-4
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
1-)MySql İnjection Setini (Hotfile)İndirebilirsiniz
2-) MySql İnjection Setini (DosyaTc)İndirebilirsiniz

İstek Gelirse Diğer SQL İnj. Videoları Da ÇEkebilirim(Blind,Acces,Oracle)

Son düzenleme:
Rica Ederim Kardeşim Biliyorum Ama Zamanım Kısıtlıydı... :)

Boyle bilgili kardeşlerimizi gormek bizi gururlandırılıyo yeniler izleyerek gelişebilir :)

Teşekkür Ederim Arkadaşlar...İstek Olursa Acces Blind Oracle Vs. İnjection Yöntemlerinden Bahsedebilirim

Guzel konu eyvallah hocam yalniz sql injection ve joomla ilgili bir cok video cekildi ve cogu kisi zaten biliyor,baska acik turleri hakkinda video cekerseniz ben ve benim gibi dusunen arkadaslar yararlanir,tekrar tesekkurler

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.