NASA WORLD WİND 1.3.5 FULL (Google Earth a 10 çekeR..)

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
arkadaşlar NASA WORLD WIND mükemmel kalitede harika özellikleri olan bi program hem full hemde google earth ın 10 kat gelişmiş hali. 22 adet seçenek var. ister yolları* ister dagları* taşları ovaları izleyin... yada istediginiz bir yeri hangi tarih/ay da görmek istiyorsanız onu seçin. bu kadarla sınırlı değil* herzaman dünya haritasınımı izliycez? hayır... ay* venüs* jupiter i bile bu program ile izlemek mümkün. o kadar özelliği varki bana cok karışık geldi* belki cözemedigim özellikleri vardır daha. bir de siz bakın.

işte link:
https://tik.lat/6sZVQ


aLıntıdır
 

TuRKu_GozLuM

Uzman üye
26 Eyl 2007
1,091
22
istanbul
sagol kardesım ..


1-emege saygı
2-bir tsk esirgemeyin
3-begendınız arkadasların paylasımlarda haklarınızı verınız
4- +rep esirgemeyiniz
5- hersey gonlunuzce olsun..


Ne MuTLu TuRKuM DiYeNe


solmezkc5oe0ad7.gif
 

stafst

Yeni üye
10 Ocak 2007
43
0
connecting problem diyor nereye tıklarsam. google earthdaki gibi yakınlaşmıyor. acemisi olduğumuzdandır herhalde. yinede emeğine sağlık sağolasın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.