Nasanın Yaptığı Bir Programm

SaNaLBABA

Üye
26 Eki 2006
200
9
The Self-Touc
NASA Sonunda Güzel bir Program Yaptı... 175 mb


NASA'nın bir programını keşfettim sizle paylaşmak istedim.
On-line uydu bağlantılı grafik* veri ve görüntü programı
Dünya'ya ait herşey...

Progrom açıklaması:
1--Programı açar açmaz karşınıza Dünya geliyor. Mause ile dünyayı döndürüp ya da mekan seçerek istediğiniz görüntü ve bilgiye ulaşıyonuz. Hava tahminlerinden... anıt mezarlara kadar her bilgiye.
2--Seçtiğiniz özelliğe göre NASA'nın sitesine ya da LANDSAT 7 uydusuna bağlanıp istediğiniz şeye ait tüm bilgileri veriyo.
3--Yüksek Çözünürlüklü uydu fotoğrafları* bulmak istediğiniz mekanın tarihi ya da coğrafi bilgileri* önemli meteorolojik olaylar* Fırtına kasırga ve depremlerin çekilmiş grafik görüntüleri ve videolar (uydu gözlemiyle) ülke sınır ve koordinatları* Isı tarayıcı ile çekilmiş fotoğraflar* Yer kabuğu hareketleri* Deniz hareketleri* Gece görüntüleri...vesaire vesaire
4--Bunu ister yüklediğiniz programın database' inden ister online olarak bağlandığınız NASA'nın sitesinden alıyosunuz.
5--Toplam 175 MB ama normalden hızlı iniyo (256 k adsl bağlantım var 40 dakikada indirdim.)
6--Dial-up kullanıcolarına tavsiye etmiyorum. adsl*kablo*t3 vs... ise yükleyin bence.
7--Uydu görüntüleri hemen gelmio download olduğu için zaman alıyo ama beklemeye değer.
8--İngilizce olduğu için zorluyo oyüzden hiç anlamam diyenlere tavsiye etmem.
9-Ekran kartınız nekadar iyise okadar zevk veriyo. Bende ati radeon 9550 var hayran bıraktı* keşke daha fazlası olsaydı.
****Programı zoom manyağı yapabilme özelliği...
Download Link:

https://tik.lat/a7KKk
 

fateeh33

Üye
19 Kas 2006
78
0
saol kardeş bende var ama 1.3 versiyonu var bende.senin kini denemedim.yine de sağolasın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.