- 5 Eki 2024
- 8
- 1
eskiden çok oynadığım fun run 2 oyunu serverları kapandı offline modda vardı bende online modu kaldırıp offline yapmak ve hesap açma kısmını kaldırmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa yardım ederseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@ByZehirx Abi sana zahmet bakarmısın.eskiden çok oynadığım fun run 2 oyunu serverları kapandı offline modda vardı bende online modu kaldırıp offline yapmak ve hesap açma kısmını kaldırmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler cevaplarlar umarım en yakındadaha uzman hocamalarımız var ama benim düşüncem derinlemesine bilgi sahibi olma yanında önce kendine olayı eglenceli kıl oyunu editle kendine göre degiştir isimlerini renklerini felan gibi gibi ama sana yardım edecek @ByZehirx hocamız bu konuda uzman o diye biliyorum bende
eskiden çok oynadığım fun run 2 oyunu serverları kapandı offline modda vardı bende online modu kaldırıp offline yapmak ve hesap açma kısmını kaldırmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa yardım ederseniz sevinirim
yazarım bulamadım türk kaynak çok azaaa tam isdedigim konu, kanka solution bulursan bura yazarsin dimi![]()
daha uzman hocamalarımız var ama benim düşüncem derinlemesine bilgi sahibi olma yanında önce kendine olayı eglenceli kıl oyunu editle kendine göre degiştir isimlerini renklerini felan gibi gibi ama sana yardım edecek @ByZehirx hocamız bu konuda uzman o diye biliyorum bende
bakarız erkek sendə tg den yaz bana bugün.@ByZehirx Abi sana zahmet bakarmısın.
oyundan çok küçük seyler yapacam sadece login ve online çzzeliüini kaldırmak istiyorum remade gibi birşey yeni oyyun yapmak için çok emek lazım benim amacım fun run 2 oyununu trmade yani modellemiyeceğim sadece küçük değişiklilikler yapacamUzmanım tabi bunu sorgulama lütfendaha akıllı telefonlar yokken oyun yaziyordum hatta tüm forum o oyunu oynayarak proje kazaniyordu geçmiş konularımda mevcutlar.
bakarız erkek sendə tg den yaz bana bugün.
@ramboreyizz34
merhaba dostum 1. hayalin oyun veya uygulama bunlar neyse şuan için erken ilerlemen gerek
mesela @Veteran bilirmisin eski saldırı tim lideri ayni zamanda admin. ben o adanalı arkadaşın profil duvarına şunu yazdım "Birgün mobil üzerinden calisacak rat yazacam demişin ve 4 yıl sonra yazdım ama 4 yıl içinde kendimi geliştirip hayalime ulaştım ki buna tüm forum şahit" imzamda mevcut.
2. oyun mu yazmak istiyorsun yoksa modlamak mi konunu okudum
konun ile başlık uyumlu değil.
3.oyun yazmak istiyorsan sana basit bir örnek vermek isterim araştırıp bakabilirsin
"app inventor game" aratarak örneklere bakarak kendini başlangıç noktasında bulabilirsin buda sana bir yol olarak tavsiyemdir ilerlemek vakit ayırmak zaman vermek senin elinde.
------
burada herhangi biri seni eğitmez ( kulüpler hariç ) ama fikir veya yol gösterebilir şuan benim yaptım gibi
kendinize iyi davranın
oyundan çok küçük seyler yapacam sadece login ve online çzzeliüini kaldırmak istiyorum remade gibi birşey yeni oyyun yapmak için çok emek lazım benim amacım fun run 2 oyununu trmade yani modellemiyeceğim sadece küçük değişiklilikler yapacam
Bunu bende kesinlikle kullanacağım.Google aç şunu yaz
'byzehirx apk edit' sana yardımım budur
uygulama devre dışı hatasıGoogle aç şunu yaz
'byzehirx apk edit' sana yardımım budur
açılmıyor sonlandırıldı hatası varBunu bende kesinlikle kullanacağım.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.