Nasil birinin Telefonunu takip edebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykthh

Uzman üye
11 Tem 2009
1,256
0
Üsküp
bende fazla uzatma ßilader yolla sepete gonder gitsin bize hatunmu yok bırı gıder bırı gelır hepsı yumurta bunların.
 

BY/SUSKUN

Uzman üye
10 Ağu 2007
1,602
1
T.C
konu amacını aşmış birtelefon takibi aşk meşk derken hayat dersleri yakında mahkemede kurarsınız
daha nediyeyim ilginç
 

beyzade1453

Yeni üye
17 Tem 2009
49
0
casus telefonlar var mobile tracker sıstem suan hıcbır forumda verılmedı bahsı gecen program telefonlara kurulu bıcımde satılıyor yanı 1000 tl cıvarı suan yukarı asagı hafıf oynar ama sana tavsıyem onu kendı halıne bırak bır hata yaparsa bu ıllakı cıkar .. senıde terkederse o zaten hıc senın olmamıstır bazen kaybetmeyı goze almak gerek kazanmak ıcın ... relax she not the perfect girl in the world lol ;)
 

venezia

Yeni üye
7 Haz 2009
10
0
kardesim guvenmedigin kizla ne diye cikiyorsun...degistir gitsin ne ugrasiyon cep takiple falan...neyse hayatta basarilar dileklerimle..
 

emremx

Yeni üye
3 Ağu 2009
40
0
hey arkadaşlar bende o program var ama demo sürümü hackleyip full yapmak gerekiyor :(
 

tugalp50

Yeni üye
18 Ağu 2009
1
0
kardesm teknık olarak ızleyemesn ama devletn elnde olan makınelerı bulup baglantı yapablrsen ( gsm sırktkerı problem cıkartır bu seferde:) ..... kardesm kısmet en ıyısı:=)
 

treflh

Üye
20 Ağu 2009
88
0
Takip edebilmek derken ? Eğer Konuşmalarını takip ediceksen bunun için yazılımlar var ama fiyatları en azından 1000-2000 TL vardır. Yada arkadaşların dediği gibi ona casus telefon hediye etmen gerekir.Veya o kızla görüşebiliyorsan cep telefonuna sticker şeklinde mikrofon vericileri var.Onlardan birisini Telefona Yerleştirirsen Konuşmaları dinleyebilirsin.
 

LuciFeR..

Yeni üye
8 Ağu 2009
8
0
arkadasım kızı sevıyosun guvenmıyosun madem guvenmıyodun niye cıkıyosun böle kısılere karsıyım ben bırader.
 

#.FirLaMa.#

Katılımcı Üye
29 Ağu 2009
363
0
İstanbul
hazır konu acılmısken benim iphonem kayboldu nasıl bulcam savcılıktan iş cıkcağa benzemiyor vardır bi yolu daha 15 yasımdayım ablamın hediesi o kadar borç altına girip aldı :(
 

CHILqInNn34

Yeni üye
15 Haz 2009
1
0
Ben sana bir sistem diyeyim Hattı neyse abone merkezinde çalişan bir arkadaş buLacaksin kendine ordan kizin telefonunu vereceksin sana her şeyi dökecek farkLi nasiL oLur dersen iLetişim hattı satan her bir işLetmenin bir şifresi vardir şifreyle müşteri biLgilerine kadar girebiliyor onu buLacaksin :D buLabilirsen oda :)
 

#.FirLaMa.#

Katılımcı Üye
29 Ağu 2009
363
0
İstanbul
waLLa kardeş bilmiyorum biLsem yardımcı oLurdum
bilmiyorumda onun öyle kolay olacağını hiç sanmıyorum

arkadaşım mesaj sayınızı yükseltmek için boşboş mesaj yazmayın :S özel mesajdan iletin iletinizi birader fLood yapmayın bosu bosuna :mad::mad::mad:


Forum Kurallarını Okuyun Lütfen::confused:

http://www.turkhackteam.org/forum-hakkinda/forum-ici-kurallar-ve-onemli-hatirlatmalar-297180.htmlhttp://www.turkhackteam.org/forum-hakkinda/forum-ici-kurallar-ve-onemli-hatirlatmalar-297180.html

FLooD ve fLood yapmanın Sonuçları::diablo

http://www.turkhackteam.org/forum-h...-yaptiginizda-karsilasacaklariniz-297181.html
 
Son düzenleme:

rizelem

Katılımcı Üye
7 Haz 2008
518
0
Rize
ya ben inanmıorum telfon takip meselesine çünkü bu işler byk işler savcılıın izni olmadan olcak şey deil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.