Nasıl Logo yaparım?

moze

Üye
23 Ağu 2017
164
0
Eskişehir
kardeşim hazır siteler felan bunlar basit şeyler senin logonun aynısını birçok firma kullanmıştır bile kendine has kendine özel birşey olmalı logo dediğin ben şahsi olarak Abode PhotoShop CC 2015 V17.0.1 de sıfırdan bir transparan sayfa açık çizim kalemi ile kendim çizerek tasarımın altyapısını oluşturup ardından onu pixel pixel işlerek yapıyorum ve gerçekten daha güzel oluyor. PhotoShop tan anlıyor isen oradan yapabilirsin

Kolay gelsin.

deragless

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
660
0
Kardeş Ps Videoları İzle Kendini Geliştir Yaprasın Küçükten Başla Büyüğe Git Kolay Gelsin

ByHalyaz

Yeni üye
23 Ağu 2017
45
0
icofx 3 Programını Kullanabilirsiniz Resim Atıp Düzenleme yapar veya kendi logonuzu tasarlıyabilirsiniz. En kolay yolu İnternetten Ücretsiz Logolara Göz atın

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.