Nasıl Program veya Dosya Paylaşılır ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 549
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

549

Katılımcı Üye
Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben bir program biliyordum bu program sayesinde internette istediğin dosyayı paylaşabiliyordun.Sanki teması mavimsi bir renkti bir hatırlatsanız şu programı çünkü bir dosya paylaşmam gerek Word dosyası arkadaşım için lazım yardım ederseniz sevinirim :mml

internette paylaşıcam diyorsun word dosyasını upload edersin arkadaşında ordan indirir aradığın program teamviewer olabilir

internette paylaşıcam diyorsun word dosyasını upload edersin arkadaşında ordan indirir aradığın program teamviewer olabilir

Kardeş önceki daha farklı bir şeydi herkes ile paylaşabiliyordun bir link veriyordu sana o linke kim tıklarsa tıklasın bilgisayarına yükleniyordu engelleme yoktu...Ama bu da işimi görür saol :D

Kardeş önceki daha farklı bir şeydi herkes ile paylaşabiliyordun bir link veriyordu sana o linke kim tıklarsa tıklasın bilgisayarına yükleniyordu engelleme yoktu...Ama bu da işimi görür saol :D

hımmm bende merak ettim doğrusu linke tıklayınca otomatik indirme yapıyorsa güzel bir araştırayım bakalım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.