ne olmuş buna böle sizce?...

by_seyYah

Üye
10 Eyl 2006
144
3
monitör önü.
ogrishdotcomwatertanksuicide13.jpg


ogrishdotcomwatertanksuicide29.jpg


ogrishdotcomwatertanksuicide48.jpg
 

salih2304

Üye
23 Haz 2007
131
1
Eskişehir
bu adam ispirto veya kolonya benzeri ağır bir şey içmiş ve ceset bir kaç günlük olmalı.yıllar önce bir komşumuz aynı şekilde bulunmuştu.Allah akıl fikir versin böylelerine
 

_TheEnD_

Uzman üye
7 Nis 2007
1,813
41
Hiçbekistan..
O ne bee son resim çok ürpertici.. :D Ama ne olduğuna gelince yanmamış olması lazım yansa kıyafet kalmazdı.. Elektrik çarpsa tekce suratını etkilemez.. öLmüştür sonra suratını kurtlar fln yemiştir olabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.