Ne Tarz Forum Sitelerine Giriyorsunuz?

Ne Tarz Forum Sitelerine Giriyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    28
Arkadaşlar bir forum Sitesi Kuracağım. Sizlerden En Çok Hangi Tarz Forum Sitelerinde Gezindiğinizi Soruyorum. Cevabınızı Nedenleri ile yazarsanız sevinirim. Yazmazsanız Canınınız Sağolsun.

Hack, Oyun, Program, Torrent, Muhabbet, Film

Buyrun Söz Sırası Sizde

kardesim ne tur bir site kuracaksansa calis vatana millete hayirli bir site olsun!

valla ben full hack sitelerinde takılıyorum tht de

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence Film veya Program Forumunu Önerırım ..

Aynen Film Ya da Program Öneririm Bu Devirde herkes Kendi işini Görmek istiyor Yani programı sen onlara sun. onlarda sana teşekkürlerini sunsun

Şuan tek takldığım forum sitesi bu..O yüzden Hack :D

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.