neden ???

eses23

Yeni üye
3 Tem 2015
7
0
Şanlıurfanın, suruç ilçesinde gercekleşen terör saldırısında 32 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Bunun akabinde ardı ardına gelen güvenlik güçlerimize yönelik yapılan hainçe saldırılarda kaç watandaşımız şehit düşmüştür.Ahllahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum.300 genc toplanıp ammar kültür merkezine gelip, kobane için tekrardan yapılandırmalar da bulunaçaklarmış. Peki o kadar genc kobaneye nasıl gideceklerdi ? Orada nasıl kalaçaklardı ? Kimlerin yardım ve desteği ile orada bulunaçaklardı ? Her eylemi organize edip ön saflarda yer alan HDP yetkilileri neden orada bulunmuyordu ? Kanlı saldırının hemen ardından bu olayı gercekleştirenlerin, İŞİD militanları olduğu söylendi. Peki nereden biliniyordu ki bu ? Her sakallının İŞİD militanı olduğu kasdedilip sokaklar da gercek müslümanlar hunharca katledilmektedir Kısacası bu olanların amaçı nedir ???? yıllardır Suriyede iç çatışma var, binlerce genc, çocuk, yaşlı katledilip öldürüldü ve kimse ağzını acıp konuşmadı. Ne hikmetse İŞİD kobane, rajavo girince birilerine bir şeyler oldu acaba ne çıkarları vardı ??? selahattin kafirtaş sana sesleniyorum İŞİD terör örgütü ise, pkk, ypg terör örgütü değilmi ??? İŞİD in war olma amacı nedir ??? ABD ve pkk dosluğu neden ??? her biji obama niraları atıldı bu neden ???.... tek bir amaç var Türkiyeyi de savaş hattına cekip,istikrarını bozup kürdistan devletini orta doğuda kurup Türkiyenin varlığını ve hakimiyetini yıkmaktır......
 

eses23

Yeni üye
3 Tem 2015
7
0
türkiyeyi içten yıkma operasyonu yıllar önce başladı we şuanda ise hükümetin kurulamaması, koalisyonun oluşamaması böyle bir boşlukta düğmeye basıldı ...akp hükümetinin erken secimler de tekrardan iktidar yapmamak için , hdp nin oylarını koruması için... soysuzların oyunu başladı işteee.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.