NeoDownloader 2.2

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1

NeoDownloader, internet sitelerinden resim, video ve müzik dosyası indirmeye yarayan bir program. İnternette binlerce web sitesi var. Beğendiğiniz bir site içinden resimleri tek tek indirmek oldukça zahmetli ve sıkıcı bir iştir. Program sayesinde bu işi çok hızlı ve kolay yapabilirsiniz.

Programa bir web adresi kaydettiğinizde program bu adres içinde bulunan resim, müzik, video ve diğer dosya türlerini indirebilir. Ama özellikle resim galerileri içinden resim indirmek istiyorsanız çok işinize yarayabilir.
Program sayesinde web siteleri içinde dolaşmadan sadece linki (bağlantıyı) kopyalayıp programın içine yapıştırıp, gerekli ayarları yaptıktan sonra seçmiş olduğunuz dosya türleri indirilmeye başlanır. Bu doğrultuda site içinde karşınıza gelen çeşitli reklam ve gereksiz bant reklamlardan da kurtulmuş olursunuz. Programın içinden kuracağınız çeşitli ayarlar ve süzgeç sayesinde dosya kısıtlaması ve düzenlemesi de yapabilirsiniz.
Beğendiğiniz bir sanatçı sitesindeki tüm resimleri ya da bir otomobil sitesinde bulunan tüm arabaları tek tek indirmekle uğraşmadan hızlı ve kolay bir şekilde topluca indirebilirsiniz.
Programın kullanımı da kolay. Çeşitli karmaşık ayarlar ve düzenleme içinde kalmadan hızlı yoldan işinizi halledebilirsiniz. Programın ana ekranı üzerinde bulunan (+) tuşuna bastığınızda karşınıza gelen 'yeni proje sihirbazı'na kaydedilecek web adresini yazın (ya da yapıştırın). (Bir web sitesi adresi kopyaladığınızda program onu otomatik olarak bu kısma yapıştırır.) Proje başlığını da belirttikten sonra (eğer giriş şifresi isteyen bir web sitesinden resim, müzik, video gibi dosyalar alacaksanız hemen altta bulunan bölümdeki bilgileri doldurmalısınız.), 'Next/ileri' tuşuyla ilerleyip, proje şablonunu da seçtikten sonra yine ilerleyip, 'finish/bitir' tuşuna basarak çalışmanızı başlatabilirsiniz.
Özellikler:
# Kullanımı kolay arayüz.
# Seçilen resim, video, ses ve diğer dosyaları indirebilir.
# Pop-up (kendinden açılır pencere) ve banner (bant reklam) içermez.
# TGP (galeri) ve parola korumalı sitelerden resim indirebilir.
# URL indirme aralığını destekler.
# Gelişmiş süzgeç araçları mevcut.
# Resimleri duvar kağıdı olarak ayarlayabilir.
# Yerleşik ses/video çalıcı mevcut.
# Yerleşik resim izleme aracı mevcut.
# JPEG, PNG, GIF, TIFF, BMP, ICO; MP3, WAV; MPEG, AVI, MOV; EXE, ZIP, PSD gibi dosyaları indirebilir.
# Aynı anda 10 bağlantı yapabilir.
# Proksi (vekil sunucu) desteği mevcut.
# Yerleşik sunum gösterisi mevcut.
# HTML giriş form desteği mevcut.
# Dosya boyutu ayarlanabilir. Mesela; 30 KB'den küçük dosyalar indirilmesin gibi.

Not: Eğer bir güvenlik duvarı (firewall) programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.
Programın ayrıca ücretsiz lite sürümü de var. Bu ücretsiz programın ücretlisine oranla bazı özellikleri düşük ya da yok.
Örnek:
# Sadece JPEG resmi indirebilir.
# Yerleşik medya oynatıcı yok.
# Parolayla korunmuş sitelerden indirme yapamaz.
# Aynı anda sadece 2 bağlantıyı destekler.
# HTML giriş form desteği yok.
indirmek için (S: 2.1c) tıklayınız. Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 29.95$'dır.



https://tik.lat/eDzBY
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.