Nero 7.5.1.1 Premium Edition Türkçe 324 Mb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bymumi10

Üye
16 Eyl 2006
186
3
Rize
01cy4.jpg

02sa3.png

03nk2.jpg

İşte Nero nun son sürümü bu sürümde yapılamacak iş yok ister ses dosyalarını mp3 e çevirin ister Cd isterseniz DVD yazın yada film seyredin.Ayrıca neronun bu pakedine yeni eklenmiş bir kaç ek programda mevcut.

Nero Home
Nero Scout
Nero ShowTime
Nero MediaHome
Nero PhotoSnap
Nero CoverDesigner
Nero Toolkit
Nero BackItUp
InCD 5
Nero SoundBox
Nero ImageDrive
Nero StartSmart
Nero Burning ROM 7
Nero Express 7
Nero WaveEditor 3
Nero SoundTrax 2
Nero Vision 4
Nero Recode 2
Nero Mobile

Programı Ekleyenin Notu (Bu Ben Oluyorum) Kahkaha : Arkadaşlar eğer bilgisayarınızın hızına güveniyorsanız mutlaka indirin. Görsellik harika. Hele birde tv kartınız varsa tadından yenmez.. Kendi adıma vazgeçilmezler arasına koydum bunu..

ftp://ftp5.usw.nero.com/software/Ner....5.7.0_all.exe
NOT: Eğer linki tıkladığınızda Sayfa Görüntülenemiyor derse, tekrar deneyin veya msağ tılayıp hedefi farklı kaydet deyin. Adresin çok yoğun olmasından kaynaklanıyor galiba bu sorun..
 

bozkurt20

Yeni üye
28 Mar 2009
23
0
kardes ben bu neroyu ariyordum cok saol ama link yok verdin sitede sayfa hata gosteriyor yardimci olurmusun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.