Netflix Ücretsiz Üyelik Hakkında

Ehrimenn

Yeni üye
10 Nis 2021
14
1
arkadaşlar bilindiği üzere netflix üyelik fiyatlarını arttırdı. eskiden türkiyede bir deneme veriyordu. onu da kapattı. acaba başka ülkelerden ücretsiz denemeyi yapabiliyor muyuz? ya da bildiğiniz farklı bir taktik var mı?
 

Egec

Üye
19 May 2021
236
67
arkadaşlar bilindiği üzere netflix üyelik fiyatlarını arttırdı. eskiden türkiyede bir deneme veriyordu. onu da kapattı. acaba başka ülkelerden ücretsiz denemeyi yapabiliyor muyuz? ya da bildiğiniz farklı bir taktik var mı?
Evet, VPN açabilirsiniz. Ama o taktikte fixlendi galiba, ben önceden VPN açıp the flash gibi dizileri seyredebiliyordum Türkiyede yok diye.
 
13 Mar 2021
94
20
Merabalar. Dediğiniz gibi verilen deneme ile netflixi ücretsiz olarak kullanabiliyorduk ama artık kalktı. O yüzden farklı yöntemler var. Başka ülkelerden denemeye gerek yok. Size bir site önereceğim. O siteden tüm netflix yapımlarını seyredebilirsiniz. Googleye girip dizipal yazın. Ve en üstte çıkan sonuca tıklayınız. Siteye girdiğinizde tüm netflix yapımları karşınızda olacak. Siteyi istediğiniz kadar kullanabilirisiniz ve istediğiniz diziyi izleyebilirsiniz. Ayrıca sitede sadece netflix yapımları yok. Acun ılıcalının kurduğu exxen platformundaki diziler ve programlarda var içerisinde. Dediğim gibi farklı bir yönteme gerek yok. Söylediğim siteye göz atarsanız dilediğiniz tüm netflix yapımlarını içinde barındırdığını görebilirsiniz. İstediğinizi de izleyebilirsiniz. Söyleyeceklerim bu kadardı. İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.