NetOp School yazılımı, profesyonel eğitmenlere ağ bağlantılı sınıflarda öğretmek

upsmephisto

Katılımcı Üye
11 Mar 2008
291
1
zdnet_release_9931.jpg
Ağ bağlantılı sınıf eğitimi – NetOp School
NetOp School v5.0 _ 37.1 MB

1_1194267401_136_tr.png
NetOp School yazılımı, profesyonel eğitmenlere ağ bağlantılı sınıflarda öğretmek ve sınıfı idare etmek için benzersiz bir araç sunuyor.
Günümüzün, bilgisayar tecrübesine sahip öğrencilerine, geleneksel öğretim araçlarını kullanarak eğitim vermek, en tecrübeli öğretmenler için bile zorlu bir görev olabilir. Tahtalar ve projeksiyon cihazları bu öğrencilere uygun olmadığından, en doğru alternatif, uygulayarak öğrenmedir. Neyse ki elinizin altında ekonomik ve etkili bir çözüm var – Ağ bağlantılı sınıflar için NetOp School eğitim yazılımı. NetOp School, öğretmene, kendi (veya herhangi bir öğrencinin) ekranını, dilediği bütün öğrencilerin PC ekranında aynı anda görüntüleyerek, eğitim verme imkânı sağlıyor. Bunun sonucu olarak bütün öğrenciler en ön sırada oturma ve birebir eğitim alma fırsatına sahip oluyor…………
1_1194963755_301_uk.png
NetOp School, the world’s most comprehensive teaching software package, now gives you a powerful testing tool for virtual and networked teaching.
NetOp School brings a complete, computerized teaching solution to the networked classroom. Share any screen with the class, follow students as they work and lend a hand where and when it’s needed, control what applications can be used, distribute and collect ********s from students and create and perform regular tests with immediate individual feedback.
NetOp School lets you prepare for class, teach your students, and grade their work in one complete solution.
Discover more by clicking the words below……………….

1_1194267401_136_tr.png
NetOp School yazılımı, profesyonel eğitmenlere ağ bağlantılı sınıflarda öğretmek ve sınıfı idare etmek için benzersiz bir araç sunuyor.
Günümüzün, bilgisayar tecrübesine sahip öğrencilerine, geleneksel öğretim araçlarını kullanarak eğitim vermek, en tecrübeli öğretmenler için bile zorlu bir görev olabilir. Tahtalar ve projeksiyon cihazları bu öğrencilere uygun olmadığından, en doğru alternatif, uygulayarak öğrenmedir. Neyse ki elinizin altında ekonomik ve etkili bir çözüm var – Ağ bağlantılı sınıflar için NetOp School eğitim yazılımı. NetOp School, öğretmene, kendi (veya herhangi bir öğrencinin) ekranını, dilediği bütün öğrencilerin PC ekranında aynı anda görüntüleyerek, eğitim verme imkânı sağlıyor. Bunun sonucu olarak bütün öğrenciler en ön sırada oturma ve birebir eğitim alma fırsatına sahip oluyor.
Daha da ötesi, NetOp School, öğrencilerinizi etkin biçimde idare etmenize ve onlara yardımcı olmanıza fırsat verecek pek çok kullanıcı dostu özellikle dopdolu. NetOp School 5.0, hazırladığınız testleri ağ üstünde tek bir butona basarak uygulayabilmenizi sağlayan, sanat eseri bir Test Merkezi’ne de sahip.
Kullanıcı dostu olan, sezgisel olarak yönlendirebileceğiniz arabirimi ve bununla beraber, ağ bağlantılı sınıflar için en üst düzey teknolojiye sahip eğitim ve idare özelliklerini bir araya getirmesi, NetOp School’u sanal öğretimde izlenecek yollar konusunda en ideal yazılım yapıyor.
Eğer 21. yüzyıl sınıfında, 20. yüzyıl eğitim araçlarını kullanmaya devam ediyorsanız, belki bir NetOp School dersine katılmanızın zamanı gelmiştir – öğrencilerinizin olduğu kadar sizin de iyiliğiniz için.
Kısaca NetOp School 5.0:
• Öğretmenlerin, gerçek zamanlı olarak, istedikleri ekranı öğrencilere göstermelerini sağlar
• Öğrencileri izleme ve onlara destek olma yeteneklerini artırır
• Uygulamaların ve web sitelerin kontrolünü gerçek zamanda yapmanıza izin verir
• Öğretmene, her bir öğrencinin gelişimini daha iyi kavrama fırsatı verir
• Ağ üzerinde test hazırlamayı ve bunu uygulamayı kolaylaştırır
• Ağ üzerinde yazılı veya sesli tartışma yapma imkânı sağlar
• Öğrencilere ihtiyatlı biçimde yardım isteyebilme şansı verir
• Öğrencilere, anlatılan konuyla ilgili, uygulayarak tecrübe kazandırır
• Eğitim maddelerini, ağ üzerinde gösterebilme yeteneği sağlar
• Fiziksel olarak ortamda olmayan öğrencilerin eğitimi için, yeni imkânlar yaratır
• Son derece kullanıcı dostudur - NetOp School birkaç dakikada öğrenilebilir
• Yeni donanım için yatırım yapmayı gerektirmez ve
• En üst düzeyde dengeli ve uyumlu bir teknolojik temeli vardır.
*********
5.0′IN YENİLİKLERİ
NetOp School 5.0 yeni ve geliştirilmiş özellikler sunuyor
NetOp School 5.0 uzaktan eğitim, ve ağ bağlantılı sınıflar için eğitim ve yönetim için birçok önemli yeni özellikler kapsamak üzere güncellenmiştir.
Canlı izleme
NetOp School 5.0, verdiğiniz eğitimin tatmin edici ve verimli olmasını sağlamak için her bir öğrencinin o anda hangi uygulamaları ve web sitelerini kullandıklarını izlemenize izin veriyor.
Zeki puan tahtası
Her bir soru için kalma veya derece geçme koşullarını dinamik olarak değiştirmenize izin veren zeki puan tahtası ile test hazırlamak artık her zamankinden çok daha kolay.
Çevrimdışı hazırlık
Öğretmen modülünü bir USB sürücüsüne kopyalayarak, öğretmenler artık çevrimdışı olarak sınıflarına hazırlanabilirler, hemde evde hernagi bir program kurulumu gerektirmeden.
Profiller
Farklılaştırılmış ve seviyelendirilmiş ayarlar ile güvenlik konusunda her bir öğretmenin gereken iş için doğru olan araçlara sahip olmasını sağlar.
********
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
—————————————————————————
Bilgisayar temelli eğitim için öğretim aracı.
NetOp School, öğretmenlere sanal ve ağ bağlantılı sınıflarda daha rahat hareket etme imkânı veren, çok yönlü bir yazılım çözümüdür.
NetOp School ağ bağlantılı sınıflarınızı, daha etkin yönetmenize yardımcı olur. İster geleneksel bilgisayarlı sınıflarda ister bilgisayar laboratuarlarında veya şirket eğitim mekânlarında olsun; NetOp School, öğretmen ve eğitimcilere, bilgisayarlı sınıflarda eğitim alanında güçlü araçlar sunar.
Öğretmen Modülü:
Sınıf İdaresi
Detay Görünümü – kimin mevcut olduğunu anlamak için, öğrencileri hızlıca listeleyin. Uzaktan kontrollü bir oturum açmak için çift tıklayın.
Sınıf Görünümü – kendi sınıfınızın yerleşim düzenine göre, sanal bir oturma planı oluşturun. Arka plan görüntüleri her sınıf için ayrı ayrı kaydedilebilir. Uzaktan kontrollü bir oturum açmak için çift tıklayın.
Küçültülmüş Görünüm – tüm öğrencilerin ekranlarını küçültülmüş halde görün. Uzaktan kontrollü bir oturum açmak için çift tıklayın. Küçültülmüş ekranları alfabetik olarak veya tersine sıralayabilirsiniz.
Ders Planı Görünümü – dinamik ders planları hazırlayın ve bunlar üzerinde çalışın. NetOp School ile eğitim sırasında yapılacak tüm hareketler önceden düzenlenebilir ve dersleriniz sırasında, tek tıklamayla kolayca uygulanabilir.
Kayıt Görünümü – öğretmenin ekranını veya öğrencilerin ekranını kaydedin ve bunlar üzerinde çalışın.
Testler Görünümü – ağ üstünde testler yaratın, bunlar ve test sonuçları üzerinde çalışın. Testler, sürükle bırak yöntemiyle buradan da uygulanabilir. 10 soru tipi arasından seçim yapın.
Aktivite Görünümü – Uygulamaların ve web sitelerin öğrenciler tarafından kullanımını gerçek zamanda takip ve kontrol edin. Bölümleri anında Kapatın, İzin vermeyin veya Saklayın. Kullanılmış olan uygulamaların ve web sitelerin Tarih Listesini görüntüleyin, kaydedin veya yazdırın.
Sınıf Hazırlama Görünümü – ağaç biçimli tablolar kullanarak, sınıfınızda gruplar oluşturun ve bunları idare edin. Buradan, mevcut görünen öğrencilere, sınıfa katılmaları için mesaj da gönderebilirsiniz.
Uygulama Kontrolü – öğrenci bilgisayarında bazı uygulamaların kullanımına izin verin veya bunları engelleyin
İnternet Bağlantı Kontrolü – öğrenci bilgisayarından bazı İnternet sitelerine ve adreslere erişime izin verin veya engelleyin
Öğrenci Politikalarının Korunması – aynı öğretmen aynı sınıfa ders verdiği sürece, kişilere özel uygulanan politikalar, öğrenci ağdan bir süreliğini çıksa dahi işlerliğini sürdürür.
Masaüstü Görüntüsü – uzaktan kontrol oturumunda veya herhangi bir izleme esnasında, ekrandaki görüntüyü resim olarak kaydedin.
Ekran Aktivitesini Kaydet – Öğretmen ekranındaki eylemleri kaydedin. Mikrofonla ses ekleyerek, öğrencilere tekrar izleyebilmeleri veya önceden kaydedilmiş talimatları görebilmeleri için dağıtın. Uzaktan kontrol oturumunda veya herhangi bir izleme sırasında öğrencilerin ekranlarında olanları da kaydedin.
Uzaktan Kurulum – Öğrenci modüllerinin uzaktan kurulması ve çalışır hale getirilmesi (Win 2003/XP/2000/NT4).
Beraber Çalışma
Göster – öğretmenin veya herhangi bir öğrencinin ekranını tüm sınıfa gösterin. Ortak bir sürücüden veya ağ adresinden (URL) mültimedya içeriği – video ve ses – yayınlayın ve %50’den tam ekrana kadar dilediğiniz kadar zum yapın. Ekranın sadece seçtiğiniz kısmını yayınlayın. Öğretmen veya öğrenci ekranlarının kaydedilmiş görüntülerini yayınlayın. Tam ekran DOS’un demosu öğretmendedir. Gösterim sırasında, öğrenciler mikrofon veya klavye aracılığıyla yardım isteyebilirler.
Belli bir monitörde göster – çok monitörlü ortamlar için destek. O anda kurulu olan monitörler listesinden bir monitör seçerek, ona yayın yapın.
Gösteriye, takibe, sohbete ve uyarılara otomatik katılım – sınıfa geç katılan öğrencileri, devam etmekte olan aktivitelere otomatik olarak dâhil edin.
Uyarı – bir yazı, görsel veya İnternet sitesiyle ilgilenen öğrencinin bilgisayarına bağlı ekranı, klavyeyi ve fareyi tek bir komutla kilitleyin
Öğrencileri izle – Çalışmalarındaki ilerlemeyi takip etmek için, ekranları tek tek izleyin.
Uzaktan kontrol – zorluklarla karşılaşan bir öğrenciye yardımcı olmak için, ağ üzerinden klavyesinin ve faresinin kontrolünü elinize alın.
Sohbet – yazılı olarak ağ bağlantılı tartışma grupları. Birden çok Sohbet başlatın ve Sohbet içeriğini kaydedin.
Sesli sohbet – bilgisayarın ses sistemini kullanarak, ağ üzerinden sesli tartışma grupları.
Görüntülü sohbet – Sesli sohbete, video kameradan gelen görüntülerin de dâhil edilmesi. Herkesin öğretmeni veya konuşmacıyı görmesini sağlayın.
Ses transferi – Öğrenci bilgisayarında gelen sesi dinleyin, örneğin herhangi bir lisanda pratik yapıldığında.
Mesaj yolla – seçtiğiniz kullanıcılara, örneğin İnternet sitelerinin bağlantılarını da içeren, zengin metin biçimli (RTF) mesaj gönderin.
Çalışma grupları – birbirinden bağımsız çalışma grupları oluşturun ve Öğretmen modülünün tüm işlevlerini, belirlediğiniz öğretmen asistanlarına devredin. Esas öğretmen, bütün grupların kontrolünü elinde tutmaya devam eder.
Program çalıştır – önceden belirlenmiş bir listeyi kullanarak. Öğrencilerin bilgisayarlarında dokümanlar ve programlar çalıştırın.
Komutlar – Tek bir komutla tüm bilgisayarları ağ bağlantısından çıkarın, kapatın veya yeniden başlatın.
Belgeleri dağıt – belgeleri seçtiğiniz öğrenci gruplarına, sizin belirlediğiniz klasörlerin içine dağıtın.
Belgeleri topla – seçtiğiniz öğrenci gruplarının, sizin belirlediğiniz klasörlerinden belgeleri toplayın.
Belge İdarecisi – ekranı ikiye bölen güçlü belge idarecisiyle, belgeleri kopyalayın, taşıyın, çoğaltın, uyumlu hale getirin.
İşaretleme Yardımcısı – öğrenci ekranlarında gösteri veya uzaktan kontrol sırasında, semboller, metinler veya büyütücü araçlarla, açıklayıcı notlar görüntüleyin
Tebeşiri uzat – süregelen bir gösterinin kontrolünü, dokümanların üzerinde beraber çalışabilmek amacıyla, dilediğiniz bir öğrenciye verin. Ayrıca, öğrenciler de dokümanı kontrol etmeyi talep edebilir.
Sınıf bağlanırlığı
Kolayca yeni sınıf oluştur – yeni bir sınıf oluşturun veya mevcut sınıfların listesinden kopyalayın.
Kolayca grupları elden geçir – öğrencileri, bütün öğretmenlerin görebildiği “Mevcut Öğrenciler‿ listesinden seçin.
Kolayca sınıf değiştir – yerel bir aşağı açılan menüden veya bütün sınıfların yer aldığı merkezi bir listeden seçim yapın.
Açılışta sınıf seç – öğretmen modülü aktive edildiğinde, hemen açılan pencereden, sınıf seçin.
Sınıf değiştir – öğrencileri başka bir Öğretmene transfer edin, örneğin ağın herhangi bir yerinde bulunan özel nitelikli bir meslektaşınıza.
Class Server’nu kullan – iletişim temelli bilginin, bütün kursların, katılımcıların ve hatta derslerin merkezi bir veri tabanında tutulmasını otomatik hale getirir.
Sınıfı yeniden duyur – örneğin, Öğrenci listesini yenilemek için.
Açılışta uygulanacak politikayı seç – sınıfa bağlandıkları sırada, öğrenciler üzerinde hangi politikaların otomatik olarak uygulanacağına karar verin.
Yerel ağı uyandır – Öğrenci Grup Görünümü altındaki seçeneğe sağ tıklayın. Tek bir öğrenci bilgisayarına veya bilgisayarlar grubuna Uyandırma mesajı göndermek mümkündür.
Öğrenci yokla – isteğe bağlı olarak, Öğretmenin, Öğrencilere olan ağ bağlantısını belirli aralıklarla kontrol etmesini sağlar.
Ağ bağlantısı koptuğunda otomatik bağlan – modüller, sınıfa yeniden bağlanırken IP adresinin yenilenmesine tepki verir. Bu örneğin, bilgisayarların uyku konumundan çıkmasını veya bilgisayarların ağ kablosunun yerinden çıkarılmasını da kapsar.
Bağlantı hizmeti – öğretmenler sınıflarını umumi bir sunucuda listeleyerek, ağ üzerinden sanal sınıflara bağlanmayı kolaylaştırabilirler.
Çoklu gönderim desteği – mevcut olması halinde, TCP/IP üzerinden, otomatik olarak çoklu gönderim yapabilme yeteneği
Çoklu-izleme ortamı – tüm ekranları kapsayan gösteriler, izleme ve uzaktan konrol yapma desteği.
Güvenlik
Öğretmen oturumu açmak – farklı kullanıcı profillerinin idare edilmesi ve Windows Güvenlik İdarecisi’yle isteğe bağlı şifre sorgulama.
Kişiselleştirilebilir araç çubuğu ve menüler – Öğretmen modülünde hangi fonksiyonların kullanılabileceğine, istemediğiniz menü maddelerini ve butonları saklayarak karar verin. Genel veya her öğretmen için özel ayarlar yapmak mümkündür.
Koruyucu şifre, Öğretmen – önceden yapılmış ayarların yetkisiz biri tarafından değiştirilmesini engellemek için, ayarları şifre ile koruyun.
Koruyucu şifre, Öğrenci – önceden yapılmış ayarların yetkisiz biri tarafından değiştirilmesini engellemek için, ayarları şifre ile koruyun.
Öğrenci bilgisayarlarının korunması – öğrenciler, izinsiz kullanıma engel olmak için, bir öğretmenin bilgisayarlarına erişimini sınırlayabilirler.
Bağlantı şifresi (isteğe bağlı) – Öğrenci modülünü, bir şifre uygulamasıyla, yetkisiz bir Öğretmen modülüne (ör: deneme sürümü) bağlanmaktan korur. Öğretmen modülünün, bağlantı yapabilmek için, uyumlu bir şifreye sahip olması gerekir.
Öğretmenin Kişiselleştirmesi
Kayan Masaüstü Araç Çubuğu – bütün öğretim işlemlerini direkt olarak masaüstünüzden, kullanılmadığında yuvasına çekilen araç çubuğuyla gerçekleştirin.
Kişiselleştirilebilir araç çubukları – butonları tanımlayan metinleri saklayın veya gösterin. Butonları yeniden düzenleyin. Butonları saklayın.
Öğretmen ve taşınabilir medya – Öğretmen modülünü USB anahtara (RAM) kopyalayın. Evde testler hazırlamanıza ve daha sonra, USB anahtarını bağlayarak bunları uygulayabilmenize imkân verir.
Öğrenci Modülü:
Sınıfa otomatik katıl – öğrenci modülünü yüklerken, öğrencinin bilgisayarını otomatik olarak belli bir sınıfa bağlar.
Sınıfları gözden geçir – öğrencinin yerel listedeki veya umumi sunucudaki sınıfları aramasını sağlar.
Uygun olarak listele – öğrencinin, belli bir sınıfa bağlanmadan, öğretmenlere görünür olmasını sağlar. Öğretmenler, öğrencilere, sınıflarına davet etmek için mesaj gönderebilirler.
Sınıf seç – isimle, IP adresiyle veya Öğretmen makinesinin DNS ismiyle, dinamik olarak sınıf seçmek için kullanılır.
Class Server’nu kullan – merkezi bir veri tabanında bulunan, tüm kurslar, katılımcılar ve hatta dersler hakkındaki bilgiyi temel alarak, bağlantıyı otomatik hale getirir.
İsim verme seçenekleri – Windows oturumu açma şifresi kullanılır veya öğrencinin ağa bağlanma şifresi sorgulanır.
Yardım iste – öğrenciler ağ üzerinden bir yardım mesajı göndermek suretiyle, yardım isteyebilirler.
Mesajlar – öğretmenden mesaj alın veya mesajları kaydedin.
Politika duyurusu – uygulanan politikanın içeriğini izleyin, örneğin hangi uygulamalar veya web siteleri kullanım için serbest veya yasak.
Kayıtlar – öğretmen tarafından daha önce dağıtılmış kayıtları, bilgisayarınızda seyredin.
Gizlilik konumu – öğrenci modülünü görünmez ve korumalı olarak çalıştırın.
Öğrenciyi yeniden başlangıç durumuna getir – öğrenci ayarlarını uzaktan değiştir ve anında etkili olacak şekilde, PC’lerini yeniden başlangıç durumuna getir.
Çeşitli
Dil sürümleri – Pek çok dil içeren CD’de, programın İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Danca, İtalyanca, Hollandaca, Japonca, Çince ve Arapça sürümleri mevcuttur.
Sistem desteği – Win 2003, XP, 2000, NT, ME, 98, 95 ve Windows Terminal Server 2000, NT4.
Protokol desteği – TCP/IP, IPX, NetBIOS
Windows Installer ve Install Shield – iki popüler kurulum yönteminden, istediğinizi seçin.
Dile göre klavye türleri – farklı klavye dizilimleri desteklenmektedir (ör: farklı diller ve farklı karakterler).
Çevirmeli ağ bağlantısı – İnternete kolay erişim için, çevirmeli TCP/IP bağlantısı mevcuttur.
Ağ üzerinden güncelleme – her iki modül de ağ üzerinden güncellenebilir.
Yeni güncellemeleri yayınla – Öğretmene ve Öğrenciye, umumi bir ağ sunucusu yerine, yerel ağ sunucusundan güncelleme yapma imkânı sağlar.
1_1194963755_301_uk.png
NetOp School
NetOp School, the world’s most comprehensive teaching software package, now gives you a powerful testing tool for virtual and networked teaching.
NetOp School brings a complete, computerized teaching solution to the networked classroom. Share any screen with the class, follow students as they work and lend a hand where and when it’s needed, control what applications can be used, distribute and collect ********s from students and create and perform regular tests with immediate individual feedback.
NetOp School lets you prepare for class, teach your students, and grade their work in one complete solution.
Discover more by clicking the words below.
What’s new in NetOp School 5.0?
NetOp School 5.0 has been updated to include several important new features for long-distance teaching, and networked classroom teaching and management.
Live monitoring
NetOp School 5.0 lets you monitor which applications and sites each students is presently using. All to ensure that your teaching is as rewarding and effective as possible.
Intelligent scoreboard
Designing tests is easier than ever before with an intelligent scoreboard feature that allows you to dynamically change the weight and passing grade requirements for each question.
Offline preparation
By copying the Teacher module in NetOp School to an USB drive, teachers can now prepare for class offline, with no need for a home installation.
Profiles
A differentiated and leveled protection of settings ensures that each teacher has the right tools for the job.
NetOp_Scohool_5.0.zip
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.