Newsgroup Image Collector 2006 1.4

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1
Newsgroup Image Collector (NIC), Usenet haber gruplarından (Newsgroup) resim toplamaya yarayan bir programdır. NIC bir ya da birden fazla haber grupları için yollanan resimleri tarar ve bunlar arasında beğendiklerinizi bilgisayarınıza innDirmenize imkan sağlar. Ayrıca innDirmeden önce çeşitli ayarlar kurarak, innDirme kurallarını kendinize göre de düzenleyebilirsiniz. Usenet haber sunucularına yollanan çeşitli konulardaki iletilerdeki resimleri toplamaya çalışır. NIC kullanarak web site, belgeler, arkadaşlarınıza e-posta göndermek ya da rapor oluşturmak için bu gruplardan resimler bulmaya çalışabilirsiniz. [Usenet: Dünya üzerindeki milyonlarca internet kullanıcısının çok çeşitli konularda haber, resim, yazı gönderdiği tartışma ya da haber grupları platformudur.]
File> 'New collection'a tıklayıp, gelen pencerede bulunan sunucu (NNTP) adresi, kullanıcı adı ve parolayı girdikten sonra, gelecek arama listesi içinden taramak istediğiniz grupları seçebilirsiniz.
Program içinde arama konusunda çeşitli ayarlamalar mevcuttur. Bu sayede arama konusunu genişletebilir ya da daha hızlı bulabilmek için daraltabilirsiniz. Resimlerin yükseklik, genişlik, dosya boyutu gibi ayarları da değiştirebilirsiniz.





http://www.downloadtr.com/download.asp?id=5633
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.