Çözüldü Nick Önerisi ?

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
İlk Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun THT Ailesi.
Ben Daha Çok Grafik Tasarımla Uğraşıyorum Tasarım Yaptığımda Mücahit421 Yazdığımda İmzayı Kötü Duruyor Sizden Ricam Grafik Tasarımla Uğraştığım İçin Buna Uygun Güzel İmzaya Koymak İçin Nick Önerir misiniz Şimdiden Teşekkürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bythecnic

Üye
1 Ocak 2015
67
0
EN ; NoVision , Urawien , CostPain
TR ; MevzuVATAN , SEVMELISIN , BulutGokyuzunde
Bunlar benim tavsiyem knight da 2010 da filan kullanıyordum :)
Hoşuma giden nickler tavsiyemdir.

duhanayan52

Yeni üye
31 Tem 2016
43
0
İstanbul
Troll bir şeyler arıyosan Fosforlu Kilot/Külot cool bişeyler istersende WinStaR* önerebilirim (bu benim yan hesabım yani smurf gibi bişey oyüzden burda kullanmıyorum) sonundaki yıldızı kasıtlı koydum nickin sembolüdür(Kıbrıstaki Winstar gazinosundan alıntı).

Son düzenleme:

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
Dostlarım Heralde Yazdığımı Okumadınız Oyun Nick'i Değil Grafik Tasarım Yaptığım İçin Tasarım Yaptığımda Mucahit421 Şeklinde İmzamı Koymak İstemiyorum Kötü Duruyor O Yüzden Güzel Grafik Tasarımcıya Uyacak Güzel Bir Nick Önerisi İstedim :)

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
Dostum Önerin İçin Sağol Fakt EditFOX Anlamına Bakınca Foxu Düzenle Anlamı Çıkıyor Ben de BOZKURT Tasarım Şeklinde İmzamı Koymayı Düşünüyorum BOZKURT Nicki Birisi Tarafından Kullanılıyormuyudur Acaba ?

S.A.B.E.R!/

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
14 Mar 2017
4,208
618
26
Sakarya
Dostum Önerin İçin Sağol Fakt EditFOX Anlamına Bakınca Foxu Düzenle Anlamı Çıkıyor Ben de BOZKURT Tasarım Şeklinde İmzamı Koymayı Düşünüyorum BOZKURT Nicki Birisi Tarafından Kullanılıyormuyudur Acaba ?
Dostum onu bilmiyorum mağlesef hiç rastlamadım işini garantiye almak isttersen bosskurt yapabilirsin

Editboss misal

Moderatör tarafında düzenlendi:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.