Niye kimse sorduklarıma cevap vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3rigger

Üye
29 Tem 2017
126
0
Şu forumdaki bazı insanlar ve bu posta yorum atan bazı kişiler o kadar egolu ki hemen bir saldırı hemen küçümseme yazık sizlere.. Sormak istediğin birşey varsa eğer özelden yazabilirsin dostum. Özel mesaj atmayı bılmıyorsan linkini at buraya bakayım.

Amis

Katılımcı Üye
22 Ağu 2016
783
0
Elazığ
Bu güne kadar sorduğum her soruda mutlaka yardımcı olan veya olmaya çalışan kişi çok çıktı sorduğun soruya bağlı bu sen bilmiyorsan bizde bilmiyor olabiliriz

NOT: Buda bir soru ve bak kaç kişi cevapladı :puah

Zeref

Uzman üye
13 Nis 2014
1,961
2
fy
Kendini ifade etme problemin var konularını okudum yazım yanlışları ifade hataları vs önce düzgün bir türkçe ile sorununu detaylı anlatmasını öğren

deragless

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
660
0
Valla bende düzgün bir şekilde 2 konu açıp yardım istedim ilgilenen yok...

Açılan her Konu Hemen Görülmez Bilip Bilmeden Konuşmayın Her Konu Hemen İndexlenmiyor Ve ilk
Sayfayada Çımıyor Saygınızı Takının Burası Düzgün Bir Forum Sitesi Şimdi Neden Adminlerin Üyelikelri Kapatığını Anlıyorum Ben Olsam Bende Kapatırım

fpcntr

Üye
24 Ağu 2017
114
1
Los Santos
içinizde staretta kullanan var mı dedim odaklanma sorunu için pskiyatrinin verdiği bi ilaç yazılıma atılıcam ama bi türlü konsantre olamıyorum bu ilacı verdi daha almadım önceden içen varsa nasıl bi ilaç söyleyebilir mi dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.