norton 2009 full

oma

Uzman üye
7 Ağu 2008
1,036
0
THT MERKEZİ
1733.jpg


En son online tehditlere karşı korunun ...

Temel Teknolojiler
- Antivirüs
- Casus yazılım koruması
- İki yönlü güvenlik duvarı
- Kimlik koruması
- Kimlik Avına Karşı Koruma
- Ağ izleme
- Bot koruması
- Kök araç seti tespiti
- Tarayıcı koruması
- İnternet solucanı koruması
- İzinsiz girişi önleme
- İşletim sistemi ve uygulama koruması
- Web sitesi kimlik doğrulaması
- Sık güncellemeler
- Norton™ Insight
- SONAR™ davranışsal koruma
- Antispam
- Ebeveyn Denetimleri ve gizli bilgileri koruma
-
En Önemli Yararları
- Bulabileceğiniz en hızlı ve sisteme en az yük bindiren güvenlik yazılımı seti—Bilgisayarınızı kullanmaya daha fazla, güvenlik yazılımının işini yapmasını beklemeye daha az zaman ayırın.
- En güncel korumayı sağlamak için sık sık yapılan güncellemeler— tehditleri tespit etmek ve ortadan kaldırmak için her 5 ila 15 dakikada bir güncelleme yapılır.
- Daha hızlı, daha az ve daha kısa taramalar için akıllı teknoloji—Eşsiz bir çevrimiçi zeka sistemi kullanan Norton™ Insight teknolojisinde yalnızca riskli dosyalar hedef alınır.
- Virüsleri, solucanları, casus yazılımları, bot'ları ve daha fazlasını durdurur—Sisteminizi her türlü tehdide karşı korur.
- Virüslü e-postaların ve anlık iletilerin yayılmasını engeller—İletişim kurarken kendinizi güvende hissedin.
- Tarayıcının güvenlik açıklarından faydalanmaya çalışanları bloke eder ve virüslü Web sitelerine karşı koruma sağlar—İnternette güvenle gezinin.
- Çevrimiçi kimlik hırsızlığını engeller—İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çevrimiçi alışveriş yapın, banka işlemlerini gerçekleştirin ve İnternet'te gezinin.
- Ağ bağlantılarını güvenli hale getirir—Ev ağınızı izler ve kablosuz ağlara daha güvenli bir şekilde bağlanmayı sağlar.
- Tehditleri ve korsanları bloke eder—İki yönlü güvenlik duvarı, güvenlikle ilgili olarak sizin yerinize otomatik olarak karar verir.

============================================

Norton Internet Security 2009 - Strong on protection, light on system resources, award winning! Stay protected from the latest online threats. Norton Internet Security runs quietly in the background to detect and block today's complex threats and to protect your identity when you buy, bank, or browse online. The friendly and efficient product design helps minimize confusing security alerts and system slowdowns that can get in the way of your online experience.

Norton Internet Security™ provides essential protection from viruses, hackers, spyware, spam and other privacy threats. A comprehensive set of security tools, Norton Internet Security helps keep you safe online as you surf and email, swap files, download programs, and chat. In addition to protecting against viruses and unwelcome intrusions from the Internet, NIS also allows you to automatically block annoying banner ads and pop-up windows, set up parental site blocking options for restricting access to specific Web sites, and selectively determine which, if any, Java applets and ActiveX controls should be allowed to download and execute on your computer. Enjoy the Internet with award-winning protection!

DOWNLAOD.png


LİNK ÖLMÜŞ EN KISA ZAMANDA YENİLERİM
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.