Norton Internet Security 2009 16.2.0.7

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz
nortoninter1qc2.jpg


Norton Internet Security 2009 16.2.0.7 | 61.88 MB | RS

Norton Internet Security 2009 bilgisayarınızı virüslere casus yazılımlara karşı korur. Bilgisayarınızı tam olarak korumak ve güvenlik riski taşıyan kötü niyetli yazılımları sisteminizden uzak tutmak istiyorsanız gerçek zamanlı koruma sağlayan Norton AntiVirus ile bunu sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eden program her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarıyor. E-posta ve anlık mesajlaşma (IM) programlarınıda denetleyebilen Norton AntiVirus sizleri başkalarından gelebilecek virüslere karşı koruyor ve virüs, spyware, adware gibi kötü niyetli yazılım içerenleri normal olanlardan ayırıyor.

Norton AntiVirus sürekli olarak kendini güncelliyor ve en son çıkan virüslere karşı her zaman hazırlıklı durumda bulunuyor. Böylece sisteminiz yeni çıkan tüm tehditlerden uzaklaştırılıyor.

Norton AntiVirus 2009 yeni geliştirilmiş motoru ve güvenlik seçenekleri ile sessiz sedasız bilgisayarınızın güvenliği için durmadan çalışmaya hazır.

Anahtar Teknolojiler
* Antivirus software (Virüs koruma yazılımı)
* Spyware remover (Casus yazılım kaldırıcı)
* Bot protection (Bot koruması)
* Browser protection (Tarayıcı koruması)
* Internet worm protection (Solucan koruması)
* İşletim sistemi ve uygulama koruması
* Hızlı anlık güncellemeler
* Recovery tool (Kurtarma aracı)
* Rootkit detection (Rootkit tespiti)
* Norton Insight
* SONAR behavioral protection (Davranışsal koruma)

Norton Internet Security 2009 Winning protection against viruses, spyware, and other malicious threats! Heuristically detects Spyware threats, detects blocks Internet worm attacks, and protects email.
Norton AntiVirus blocks viruses and spyware with advanced protection. It helps protect your entire computer by stopping viruses, spyware, and other security risks. Norton AntiVirus works in the background so you can surf the Internet, read the news, play games, and download software or music without disruption. It also scans and cleans all email and instant messaging (IM) attachments, preventing you from receiving viruses, or spreading them to others. With set-it and forget-it functionality, Norton AntiVirus checks for updates continuously and automatically blocks new and emerging threats from getting on your system. In addition to protection updates, Norton AntiVirus provides new product features as available throughout your subscription.

Key Technologies:
Antivirus software
Spyware remover
Bot protection
Browser protection
Internet worm protection
Intrusion prevention
OS and application protection
Rapid pulse updates
Recovery tool
Rootkit detection
Norton Insight
332xtzc.png

RapidShare: Easy Filehosting
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.