NovaProspekt Videosu

Qabnesu

Üye
21 May 2016
169
0
Sence?
Hepinize Cümleten Selamun Aleykum Arkadaslar Sizlerle Birşey Tartışmak İstiyorum Bildiniz Gibi Bundan 1 Gün Once NovaProspekt'adlı Youtube Kanalı Bir Video Paylaştı Şimdi Diyeceksinizki Herkez Video Paylaşabilir Ama Bu Videoda Birşeyler Var Videoyu 37:20'den itibaren izlerseniz Bi Ses Geliyor Ve Işık Tuttuklarında İnsana Benziyen Birşey Goruyorlar Ve Kameramanın Burnu Kanıyor Ben O Şeyin Fotosunu Aldım Buyrun 1 - Hızlı Resim Fotoda İnsana Benziyen Şeyin Elinde Bir Bidon Var Diger Elindede Asa,Sopa Gibi Birşey Var Bu 3 Harfliler Olabilir Şimdi Sizlere Soruyorum Sizce Bu Şey Ne Orda Ne İşi Var Ve Neden Hiçbirşey Yapmıyor Adamlar Bagırıyor Ama O Şey Hıcbırsey Yapmıyor Onları Korkutup Gidiyor Biri Onu Takip Ediyor Ama O Şey Takip Edilmemek İstiyor Cok Garip Birşey Benden Şimdilik Bu Kadar Allaha Emanet Olun Video Link'i [ame="https://www.youtube.com/watch?v=8sORAXvsGjo"]https://www.youtube.com/watch?v=8sORAXvsGjo[/ame]
 
Son düzenleme:

x-Cod3

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
2,590
0
World
Arkadaşlar Can Yavuz zaten oyunculuk okuyor biliyosunuz. Bunu da eğitim için yaptığını düşünüyorum hepsi kurgu zaten olaylardan anlıcağınız üzere. Ama şöyle bişi var ki iyi kurguluyor izlettiriyor yani. Zaten genel olarak izleyici kitlesi 17- olduğu için bunlara hemen inanabiliyorlar.
 

Hisoka*

Kıdemli Üye
21 Eki 2015
2,065
4
Üç harfli. Bence Dabbe cini veya deccal olabilir.

trol geçmeyin lütfen o kişiler surete bölünür ALLAH korusun böle şeyler yapmak insanı delirtir.

ben çok araştırdım ve korkmuyorum ama ALLAH göstermesin başımıza böle şeyler gelmesin.

dabbe olamaz zincirli. deccal bilemiyorum videoda gözükmezler ayrıca ben bu adama inanmıyorum.
 

hasan16

Yeni üye
31 Tem 2008
25
0
Ya bırakın NovaProspekt videolarını sadece kurmaca izleyici kitlesi 16 17 yaş olduğu için kandırıyorlar çocukları bir kıbledere videosu var sırf komedi adam koltuk altındaki taşı yere bırakıyor taşlanıyoruz diyor inanmayın şunlara adam işi biliyor eğitimini almış ama çoluk çocuğu kandırıyor orası ayrı.
 

IboCanReyis

Uzman üye
31 Ara 2015
1,438
0
Boş , Yalan İş .

neymiş efendim sesi sadece onlar duyabiliyormuş neymiş kamera mikrofona gelmiyormuş felan filan bunlara inanan kişilerin yaşını merak ediyorum..
 

LifeOverview

Uzman üye
24 Eyl 2016
1,408
1
-
Arkadaşlar Can Yavuz zaten oyunculuk okuyor biliyosunuz. Bunu da eğitim için yaptığını düşünüyorum hepsi kurgu zaten olaylardan anlıcağınız üzere. Ama şöyle bişi var ki iyi kurguluyor izlettiriyor yani. Zaten genel olarak izleyici kitlesi 17- olduğu için bunlara hemen inanabiliyorlar.

Yanlış Düşünüyon
 

hasan16

Yeni üye
31 Tem 2008
25
0
Aga, koltuk altındaki taşı yere bırakışını gördün mü?

ilgili videoda 52:34 ve 52:38 dakikasını yavaşlatışmış olarak izlersen mavi montlunun taşı koltuk altından yere bıraktıgını görürsün artı bırakmadan önce arka plandan şimdi sesinide duyarsın şimdi dedikten sonra mavi montlu taşı yere bırakıyor koltuk altından.
 

DeSTuRSuZz_

Kıdemli Üye
10 Ara 2015
3,597
4
Bak Dostum Ben Her Videosunu İzledim Ve Hepsinde Faili Var. Açığı Var. Hsaba Katmadığı Şeyler Var.

DUL HATUN Videosunda Bir Eve Gidiyor. Ev 40 Senedir Aşağı Yukarı Kullanılamıyor Diyor. Evin İçinde Mutfak Raflarında Posta Gazetesi Var. Posta Gazetesi 1995 Yılında Kurulmuş Bir Kuruluştur. 2017 Den 40 Çıkarsan 1977 Yapar. Aşağı Yukarı Bile Kurtarmıyor 1977 Neresi 1995 Neresi.

Ben Sana En Basitinden Bir Örnek Verdim, İstersen Her Hangi Bir Videosunun Linkini At.. Hemen Sana Ufak Detaylarını Söyleyeyim :)
 

deatwish

Yeni üye
8 Ocak 2017
3
0
küçük yaş kitlesi ile para kazanmaya çalışan insanlar zaten videoları incelediğimde ne kadar saçma ve düzmece olduğu açıkça ortada adamların mimikleri ve davranışları bunu gösteriyor bu olaylar o kadar basit değil tamamen izleyici ile dalga geçen insanlar bunlar
 

hasan16

Yeni üye
31 Tem 2008
25
0
Kendi adamları itiraf ediyor nasıl kandırdıklarını milleti :))


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ac4R55hFCqc&feature=youtu.be[/ame]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.