Nsb Plus Eklentisi (10 tane )

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
28
*
Handwriting Plugin
Bu yama sayesinde MSN Messenger` da El yazısı ile yazı yazabilirsiniz.

Screenshot Sender 3 (beta)
Program sayesinde başka bir grafik düzenleyiciye ihtiyac duymadan direk olarak ekran görüntüsünü alıp, kişi listenizdeki birisine yollayabilirsiniz.

StuffPlug-NG 2.2.397 BETA
En önemli özelliği MSN Plus sahibi kişilerde fotoğraflarınızı istediğiniz büyüklükte çıkarabiliyorsunuz. Onlarca seçenek barındırıyor. Harika işinize yarayabilir... Msn için size daha kullanışlı özellikler sağlıyor...

ColorNick version 2
MSN Messengar` da nicklerinizi renklendirmeniz için yapılmış bir eklenti.

Audiator
Karsinizdaki kisi ile sohbet ederken onceden yuklediginiz sesleri (tabi her iki tarafin da yuklemesi gerekiyor) birbirinize yollayabiliyorsunuz.

RDM Speech for Messenger Plus!
Plug windows(xp) un kendi metin okuma programini kullaniyor ve aninda ses olarak duymanizi sagliyor kullanabilmeniz icin 2 kisi bir msn penceresi yeterli plugi indirin kurun ve yazistiginiz birine gonderin(msn plus olan biri) oda kurduktan sonra baslayin yazilari sese donusturmeye...

Hopper
MSN Messenger` da kişi uyarılarında daha detaylı veya daha az bilgiyi gösterebilirsiniz...

NowPlaying
Bilgisayarınızda dinlediğiniz müziği karşı tarafta görsün isterseniz bu eklentiyi kullanabilirsiniz...

(001-MeSsAgE
MSN` de yazı tiplerine canlılık getirmek için kullanabileceğiniz bir eklenti...

Smiley Factory
Belirli şablonlar üzerinden kendinize Smiley` ler oluşturabilirsiniz.

Smiley Factory
Belirli şablonlar üzerinden kendinize Smiley` ler oluşturabilirsiniz.



İNDİR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.