Nusret devri bitiyormu ??

Heathen

Üye
13 Ocak 2018
243
0
NUSRET DEVRİ SONA ERİYORMU ŞOK OLAY​

AMERİKA NUSRET`İ BEYENMEDİ

VİDEO

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=TKB6RdtYcuQ&t=4s"]https://www.youtube.com/watch?v=TKB6RdtYcuQ&t=4s[/ame]
 

Ech

Üye
13 Ocak 2018
83
0
ANKARA
nice nusretler var biz kaldırdık onun ... şahsen ben beğenmiyorum nusreti. bak bunuda biz kaldırdık iyimi iyi aslında beğenmiyorum ama reklam bunlar iyi yani. bak. nusret gibi reklam yani. marka. bunu çok beğeniyorum :)
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=VgXO5NlLYyw[/ame]
 

qwer2000

Uzman üye
13 Ara 2015
1,056
4
İnstagram hikayelerini takip ediyorum adamın dükkanı boşalmıyor nsaıl beğenmemek bu acaba :trl
 

thtZulfikar

Katılımcı Üye
6 Ocak 2016
861
0
Bunu neden video yaptın anlamadım ama :) eline sağlık :D nusret bir hevesdi geçti gitti :)
 

Ech

Üye
13 Ocak 2018
83
0
ANKARA
marka yaratılıyor nusret bitmez marka oldu, Midyeci Ahmet sıra bunda marka yapıyorlar aslında türkiye tantım gibi. bunlardan daha iyileri varmı tabiki var ama reklam bunları marka yaptı. iyi iyi.
 

delete01

Katılımcı Üye
6 Haz 2016
289
0
İnsanlar saçma sapan paylaşım yaparak ünlü oluyorlar bu duruma çıldırıyorum. Biri çıkıyo kol kıllarının arasından iğrenç bi şekilde tuz sepeliyerek ünlü olur. Bir başkası koyktun mu der ünlü olur. Çok gereksiz insan var çok
 

raym0nd42

Üye
26 Haz 2016
69
0
Cyprus
nusret bence çok sağlam reklam yapıp gündeme oturdu ve artık eskisi kadar konuşulmuyor, nuster devri bitti mi diye sorarsan; en az 3 kuşağına yetecek kadar para kazandı zaten.
 

AlbayTAN

Yeni üye
23 Ağu 2017
15
0
tekirdağ
Şu mandalinacı da öyle kime sorsan adam emeğinle pazarda mandalina satıyor da beyaza çıktı hemen çıkarttı klibi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.