OCZ'nin 1kW'lık yeni güç kaynağı %90 verimlilik sunuyor

*reventon*

Uzman üye
28 Eki 2008
1,536
1
OCZ_Z1000_PSU_01_dh_fx57.jpg

OCZ ilk defa geçtiğimiz ay Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen CeBIT 2009 fuarında tanttığı Z-Serisi yeni güç kaynaklarını kullanıma sunuyor. Firmanın seri dahilinde hazırlandığı yeni modellerden 1Kw gücündeki üst modelin 80 Plus Altın, 650 Watt ve 550 Watt'lık modellerin ise 80 Plus Gümüş sertifikası aldığı belirtiliyor. Özellikle 1 Kilowatt'lık modeli dikkat çekici olan Z-Serisi yeni güç kaynaklarının sessiz çalışacak şekilde dizayn edildiği ve tek 12v raid tasarımı ekseninde geliştirildiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıllarda alanında Amerika'nın en iddialı üreticilerinden birisi olan PC Power & Cooling firmasını satın alarak güç kaynağı pazarında iddialı olacağının sinyallerini veren OCZ, Z-Serisi ile bu yönde önemli bir adım atıyor. 1kW'lık modelinin %20 ve %100 yük durumlarında en az %87, %50 yük durumunda ise %90 verimlilik değerlerine ulaşabildiği belirtilirken, diğer iki modelin ise aynı yük durumlarında sırasıyla %85 ve %88'lik verimlilik değerlerine imza atabildiği belirtiliyor.

OCZ'nin Z1000, Z650 ve Z550 kod adlarını taşıyan Z-Serisi yeni güç kaynaklarının 5 yıllık garanti ile kullanıma sunulacağı ve anönümüzdeki günlerde satışa sunulacağı belirtiliyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.