How to play this game
Only a mouse is required to play.
Just click objects on the screen to search them, or click orange triangles to change your direction.
There may be something important hidden in the place where it seems unreachable, or looks empty.
Click 'about item' button, and you can examine the items you've got more closely.
You can choose one item from the list to take effect over objects on main screen or other items.
You are the 5101009 th challenger.
arkadaşlar oyunun nasıl oynanacağı burda yazıo ingilizcemin yettiği kadarıyla çeviriim size
oynamak için sadece mouse gerektirir.ekrandaki objelere tıklayın ve araştırın yada yönünüzü değiştirmek istiyorsanız turuncu üçgenlere tıklayın
burda belki bazı şeyler önemlidir ve saklanmıştır ulaşılmaz gözüksede yada boştur
"eşya hakkında"butonuna tıklayarak eşyalar hakkında bilmediğiniz şeyleri tanımlayabilirsiniz
listedeki bi eşyayı şeçip ekrandaki diğer objelere ve diğer eşyalara efekt verebilirsiniz ve siz 5101009. meydan okuyan kişisiniz dio oyun kolay ben oynadım baya bi ilerledim eğer ingilizce tercüme konusunda zorlanıyorsanız bana bi mail atmanız yeterli
[email protected] saygılarımla