office 2003 times new roman font sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balik_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

balik_

Katılımcı Üye
arkadaşlar benim office 2003 de "times new roman" font seçeneği yoktu. internetten buldum ama -kalın-italik-altıçizili- seçeneklerinden "kalın" seçeneğini kaldırıyorum ama hala yazılar kalın görünüyor. açıkçası kalın seçeneği kalkmıyor. tez yazıyorum ama yazılar kalın olmamalı. ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olacak. tezi cuma gününe kadar teslim etmem lazım. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

mrb ilk defa böyle bi hata ile karşı karşıya kaldım peki başka yazı fontlarında da mı aynı hatayı yapıyo çok ilginç bi hata :(

birde olmazsa open office progrmaını yükle ücretsizdir internetden bulabilriisn şimdiden teşk...

kardeş bende anlamadım sadece times new roman sorun çıkardı. yazıyı "kalın" seçeneğinde yazıyor. normal(ince) seçeneğini tıklıyorum ama bizim meşhur ölü linkler gibi çalışmıyor. :) fontlarda bir sorun vardır diye düşünüyorum. C:/windows/fonts çünkü internetten indirdiğim times new romanı buraya attı belki indirdiğim times new roman fontu sorunludur. ben bi arkadaşın bilgisayardan fontları benim bilgisayarın C:/windows/font klasörüne atayım bakayım. sorun düzelirse haber veririm

arkadaşlar flaş bellek yardımı ile arkadaşın bilgisayardan c:/windows/fonts klasöründeki tüm dosyaları benim bilgisayara kopyaladım. bazıları için "zaten mevcut" diye uyarı verdi. bende "atla" dedim. kopyalama esnasında takibim sonucu gördüm ki benim times new roman fontunun dosyaları eksikmiş. eksik olanları yapıştırınca sorun düzeldi. herkese teşekkürler saygılar sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.