Topraklara bakamaz oldum. Basamaz oldum toprak yollara,Yürüyemez oldum, koşamaz oldum...Çiçeklerimi verdim hep konuya, komşuya... Suda yaşayanlar duruyor da, Toprakla sarmaş dolaşlara,Su bile veremez oldum Ağlıyorum...
O hep susuyor!! Ben hep susuyorum. Birlikte oluk oluk kanıyoruz.
Birlikte çığlık çığlığa susuyoruz El"olman daha mı çok acıtırdı içimi??? Bilmem ki? "El olmak" ya da?? Yani, sevdalanman bir başkasına... Yani ardın sıra sürüklendiğimi göre göre, Kanata kanata içimin yaralarını, Bir başkasının ardınca, Koşar adım çekip gitmen Yani;Fırlatıp atman, umursamaman,Boş vermen, Terk etmen, Kovman,dövmen ,Sövmen...Daha mı acı olurdu?!
"Daha zor" diyorlar.. İnanmıyorum.Anlıyorlar.Susuyorlar..!! İçimi acıtan o şey...
Yani gidişin... Yani dönmeyeceğin..."Zamanla azalır,Acılar sabit değildir,"
Diyenlere inat.. Zamanla coğalıyor.Bilmiyorlar... Ben biliyorum!
Yiyemiyorum, uyuyamıyorum, Gülemiyorum, yaşamıyorum...Varsa eğer birbirimizden farkımız, Ben hala nefes alıyorum Hani; "Dudak bükme sevdama, Küçümseme sakın! Bazıları bir kez sever Ya da bir kez sevmek için yaşar."
Demiştin...Ve... önemi yoktur ömrünün..Kaç yıla endeksli olduğunun,
Kaç yıl sevda çekeceğinin...Yirmibeş?!... Elli?!...Benimkisi kısa sürecek belli.
Zaten elli yıl bu sevdaya, Yürek de dayanmazdı be sevgili.!!
Bir kez’im, Sabit sayım, Sevdiğim... Üzülme, ağlama...Zaten ben sevmekten ölecektim Yanıldın... Yanılttın... Kandırdın... Sevmekten ölünmüyor.!
Severek ölünüyor! Ve;Ölüler de sevebiliyor..Ben öğrendim
ALINTIDIR
O hep susuyor!! Ben hep susuyorum. Birlikte oluk oluk kanıyoruz.
Birlikte çığlık çığlığa susuyoruz El"olman daha mı çok acıtırdı içimi??? Bilmem ki? "El olmak" ya da?? Yani, sevdalanman bir başkasına... Yani ardın sıra sürüklendiğimi göre göre, Kanata kanata içimin yaralarını, Bir başkasının ardınca, Koşar adım çekip gitmen Yani;Fırlatıp atman, umursamaman,Boş vermen, Terk etmen, Kovman,dövmen ,Sövmen...Daha mı acı olurdu?!
"Daha zor" diyorlar.. İnanmıyorum.Anlıyorlar.Susuyorlar..!! İçimi acıtan o şey...
Yani gidişin... Yani dönmeyeceğin..."Zamanla azalır,Acılar sabit değildir,"
Diyenlere inat.. Zamanla coğalıyor.Bilmiyorlar... Ben biliyorum!
Yiyemiyorum, uyuyamıyorum, Gülemiyorum, yaşamıyorum...Varsa eğer birbirimizden farkımız, Ben hala nefes alıyorum Hani; "Dudak bükme sevdama, Küçümseme sakın! Bazıları bir kez sever Ya da bir kez sevmek için yaşar."
Demiştin...Ve... önemi yoktur ömrünün..Kaç yıla endeksli olduğunun,
Kaç yıl sevda çekeceğinin...Yirmibeş?!... Elli?!...Benimkisi kısa sürecek belli.
Zaten elli yıl bu sevdaya, Yürek de dayanmazdı be sevgili.!!
Bir kez’im, Sabit sayım, Sevdiğim... Üzülme, ağlama...Zaten ben sevmekten ölecektim Yanıldın... Yanılttın... Kandırdın... Sevmekten ölünmüyor.!
Severek ölünüyor! Ve;Ölüler de sevebiliyor..Ben öğrendim
ALINTIDIR