Evet sevgili internet duayenleri. Dün gece birdenbirde beynimi aydınlatan bir durum yaşadım. Yıllardır Haktan Ağabeyi de Ömer kardeşimi de ilgiyle dinler, dikkatle not alırım. Her ikisi de garip garip konuşurak bizi bir bilinmeyenden kurtarıp sevindirirken, binlerce bilinemezle başbaşa bırakarak üzüntülere gark ederler. Her ikisi de çeşitli konular hakkındaki sırları ve şifreleri ifşa ederler. Ben de yerimde duramadım onların şifresini çözdüm! Her ikisine de saygım sonsuzdur. Fakat dün gece anladım ki onlar aynı kişi!!! Evet ! Şu an için o kişinin ismini bilmiyorum fakat onu da bulacam! Şimdi bulgumun detaylarına geçip anlatımımı güçlendiricem.
İlk hipotezimi açıyorum. Bence Ömer Çelakıl diye biri yok. Hepimiz biliyoruz ki sevgili Ömer Çelakıl'ın saçları çok grotesk ama öle böle diil yani. Glam rock zamanlarında yaşasa adama tapınırlardı o saçlarla. David Bowie gelip kulak memesini emmeye çalışabilirdi ve bence o saç değil peruk! Haktan Akdoğan peruk takıyor ve Ömer oluyor. Konuşuyo felan. Kuranda Garanti Bankası ATM kartımın şifresini buldum! İnanılmaz! diyor. Bi kere ses tonlarını düşünün tıpa tıp aynısı! Sadece Haktan ağabey Ömer karakterine büründüğünde kaşında gözünde felan çeşitli tikler yapıyor ve hakkaten de başarılı.
Şimdi de dördüncü hipotezimi açıklıyorum. Bu hipotezimde ise ne Ömer Çelakıl ne de Haktan Akdoğan diye biri yok diyorum. Kimse yok! Orda bi adam var, adamın içi dapdar, beyni başı patlar ve kendinden geçer. Kendinden geçtikçe ne yapacağını bilemez. UFO lar ve Kurana ilgisi büyüktür lakin bu ikisini aynı ortamlarda tartışamamakta ve canı çok sıkılmaktadır. Kah kahvede Kuran bilgilerini konuşabilir kah da UFO bilgilerini Uzay bilimleri akademisinin proflarıyla. Hayatı ikiye bölünmüş gibidir. Kahvede UFO konusunu açsa millet ***üyle gülmekte, camide namaz çıkışı Rosewell olayını saklıyolar bence diyip kimseden reaksiyon alamamaktadır, Profesörlere Kuran şifreleri konularını açsa şeriatçı diye damgalanmaktaydı ve bu dahiyane çözümü bulur! Gidip Tarlabaşından garip, kalın telli bi peruk satın alır. Garip peruğu kafasına geçirdiği ilk an karakterin adını koyar Ömer Çalıkıl Fakat Kurandaki şifreleri ifşa edeceğinden, insanların aklını çeleceğinden soyadını Çelakıl olarak upgrade eder. UFO larla ilgili yeni bulgulara ulaştığı ve bunları insanlarla paylaşmak istediğindeyse çalı kılından peruğunu çıkarıp gözlük takar ve topuklu giyer. Çünkü boyu uzun olsun ister haktan karakterinin. SİRİUSa gidip tükkanı açar. Artık rahat rahat her yerde her iki konuyu da konuşabilmektedir çünkü kimse onu tanımamaktadır. Sonuçta onların tanıdığı kişiler aslen yoktur.
Şimdi ikinci hipotezimi açıklıyorum. Aslında Ömer Çelakıl diye biri yok ama saçı var ve gerçek. Haktan Akdoğan bakmış saçları uzayınca çok garip oluyor, mahalle baskısı görüyor bu baskıdan kaçmanın en kolay yolu olan olan Kurana yöneliyor, Ömer karakterini yaratarak saçlarını dilediğince uzun kullanabiliyor. Herkes de ona büyük saygı duyuyor mahallede ezbere biliyo diye Kuranı. Saçına kimse lakaplar takmıyor. Uzaylılarla rahatlıkla Kurandaki şifreleri tartışıyor.
Şimdi üçüncü hipotezimi açıklıyorum. Bence Haktan Akdoğan diye biri yok. Ömer Çelakıl arada sırada bu Kuran şifrelerinden ve sırlarından sıkılıyor ama en çok da saçından sıkılıp Haktan Akdoğan oluyor. Saçını kestirip topuklu giyiyor. UFO lar gelip gidiyor kimsenin taktığı yok felan diye itiraz ediyor ortamlara. Üç tip uzaylı vardır diyo. The good the bad and the ugly!!! Fiziksel özelliklerinden felan bahsediyor.
İşte bu kadar bence. Mesela siz hiç Ömer Çelakıl ile Haktan Akdoğanı aynı zaman dilimlerinde gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü artık nedenini biliyorsunuz. Ya da belki Haktan Akdoğan bir uzaylı, Ömer Çelakıl da uzaylının teknolojik yapay zekasıdır, hologramik şifre kırıcısıdır kim bilir. Saçlar error bölgesi. Neyse siz anladınız ne demek istediğimi. ???? İsme bakın !!! Haktan! Bak son anda yeni bi şifre daha çözdüm. Bence ben Ömer Çelakılım!!! ... : ((( Neyse epey yordum sizi. Ben de yoruldum. Acaba hiç el atmamam gereken kara bir büyüye bulaşmış olabilir miyim? Beynim zonkluyor. İşte bu ürkütücü. Artık gidip bi çay içip sakinleşelim hep beraber. Tein. Gerçi Kuranı okursanız bu yazdıklarımın da olduğunu göreceksiniz zaten. Yeterince okursanız her şeyi bulabilirsiniz Kuranın içinde. Netameli günler dileriz...
NOT:ALINTIDIR