Önemli:Sisteminizi Hızlandırın...[ Bu İşlemi Yapmanız iki Dakikanızı bile Almaz ]

D3V!lB0y56

Üye
Şimdi Arkadaşlar Sizlere Şöyle Anlatayım...!

C:\WINDOWS\Prefetch Dosyasının İçindeki Dosyalar Bilgisayarınızın çok Yavaş Çalışmasına Neden OLuyor...

Fakat Bazı Program şirketleri Bunun İçin Bir Program Yapmışlar..

Ama Biz Kendi İşimizi KEndimiz yapalım...
Boş Boşuna Zaman Kaybı Yapmayalım...
Bu Yöntemle İki Dakikanızı Bile Almaz...( Yalnızca birkaç Saniye içinde )

Evet Arkadaşlar İşte Başlıyoruz....

şimdi Öncelikle
Başlat > ÇAlıştır
'a C:\WINDOWS\Prefetch Yazıyoruz...

83405369ty1.png

Daha Sonra Çıkan Klasördeki Tüm Dosyaları Silin.....

Bu işlemi Sürekli Olarak Yaptığınızda sisteminizin eskisinden daha iyi çalıştığını göreceksiniz...!!!!

KORKMAYIN ARKADAŞLAR SİLİNCE MAKİNANIZ Ç Ö K M E Z...!!!!

Ben Test Ettim Gerçekten İşe Yarıyor....

Teşekkür...

:diabloSAĞOL ARKADAŞ ELLERİNE SAĞLIK................. :diablo

Nereye gitsem bunu söylüyorlar bi ara bu klasör bende vardı şimdi yok oldu,Bende şuan böle bi klasör yok nasıl oluyo anlamadım

Korkmayın bişe olmaz...

be bunu yapinca ya sistemim zarar gorurse garanti veriomsun

Arkadaşlar Dediğim Gibi..

Bununla İlgili Bazı Yazılım Şirketleri Program Yapmış..

Fakat Ben Size İşinizi Programa Bırakmayın, Krndi İşinizi Kendiniz Görün...

Ben de Aklıma Geldikçe Temizliyorum O Klasörün İçini...

Korkmayın Arkadaşlar Birşey OLMAZ...

NOT : Klasörü Değil Klasörün İçindeki Dosyaları Sileceksiniz..

Hadi Kolay Gelsin...

saol bnde bi sey yapıodum c> Documents and Settings> bilgisyara ne ad verildiyse onu acıyorum sonra gizli dosyaları acıyorum Local Settings in içinde temp var ardakılerini siliorum bunuda biri tafsiye etmişti sence buda işe yarrmı

walla işe yarıo atık şeler var galiba orda hep sildigim şeleri orda gördüm :D:D çok teşekkürler ii forumlar- herkese kolay gele

bu klasörün içinde pf uzantılı program dosyaları var.Onu temizleyince programlara elveda demeyem ama emeğin için saol

bnde garanti veriorum bi sorun cıkmaz cok önceden beri kullandığım bi yöntem bu benim içiniz raahat olsun temizleyin hepsi atık dosya bi zarar gelmez makineye turkhackteam a da yineden tesekkürler bu ii bi yöntem

warlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll GÜZEL Bİ PAYLAŞIM BİLGİLER PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR

bu sistem windows için iyi bir hızlandırma yöntemidir fakat bazı programların uninstall verileri burada saklanır.
program ekle kaldırdan uninstall yaptığınızda hata ile karşılaşabilirsiniz.

bence kullanmadığınız proları silin ve prefetch dekileri de silin.ardından gerektiğinde kullanacağınız proları yükleyin.

güzel paylaşım teşekkürler. ama, ben açıkcası zarar verir diye korkuyorum. your unınstall dıye bir pro kullanıyorum ben. gereksiz dosya ve klasörleri temizliyor.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.