Online Kripto Cüzdan Oluşturmak

aforta

Yeni üye
30 Tem 2021
1
0
24
Merhaba Dostlar Güzel İnsanlar

Amacım Kripto cüzdan oluşturma öyle sağdan soldan güvenilir yerden hesap açmak değil

uygulama yapmak istiyorum kripto cüzdan uygulaması ve bunu google play'de sunmak istiyorum

bildiğiniz satan yerler varmı arkadaşlar veya githubtan kodları alıp düzenleyip sunmak

zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim geceniz güzel olsun
 

Profesör

Kadim Üye
10 Nis 2020
5,091
1,608
-Türkistan-
Merhaba değerli üye;

Bir website kurup onu mobil uygulama haline dönüştürebilirsin.Bunun için wordpress için tasarlanmış olan bir kripto para teması mevcut.Wordpress üzerinden siteyi kurup hem mobil pazarda hemde web pazarda kripto para alım satımını sağlayabilirsiniz.

Bahsettiğim tema: Bitunet - Cryptocurrency WordPress Elementor Teması WordPress Teması

Demo: WordPress Teması #64787 Demo Versiyonu

Bitunet Bitunet Default Cildi, Bitunet Blochain Cildi, Bitunet Advisor Cildi, Bitnuet Kripto Para Blogu Cildi, Biltunet landing cildi içeren çok amaçlı WordPress Temasıdır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.